شناسهٔ خبر: 76930488 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

خطوط تلفن و اینترنت غرب مازندران وصل شد

خطوط تلفن و اینترنت غرب مازندران که بر اثر حادثه آتش سوزی زباله عصر امروز قطع شده بود بنا به گفته فرماندار چالوس پس از ترمیم و بازسازی شبکه فیبر نوری وصل شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دسترسی شهروندان ساکن مناطق غربی مازندران از محدوده هچیرود چالوس تا رامسر به خدمات ارتباطی تلفن و اینترنت از عصر امروز حوالی ساعت ۱۶ به دلیل آتش‌سوزی ناشی از سوزاندن زباله‌ها در هچیرود و از بین رفتن کابل‌های فیبر نوری در سطح گسترده‌ای قطع شده بود

در پی این حادثه آنتن تلفن همراه و شبکه اینترنت در سه شهرستان عباس‌آباد، تنکابن رامسر و بخشی‌های از محدوده غربی شهرستان چالوس به طور گسترده‌ای مختل شده بود.

در این پیوند یحیی یوسف پور فرماندار چالوس چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: به محض اطلاع از این موضوع مسوولان و کارشناسان فنی مخابرات پای کار آمدند و حوالی ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه امشب این خطوط را ترمیم و هم اکنون ارتباط تلفنی و اینترنت در منطقه برقرار شده است.

وی گفت : علت این آتش سوزی طبق اطلاعات اولیه گزارش شده ناشی از آتش سوزی زباله بوده اما برای کسب اطلاعات بیشتر این موضوع در حال بررسی است.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار استان ها را از طریق این لینک پیگیری کنید.