شناسهٔ خبر: 76930250 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

هاشم الحیدری: حمله به ایران، باعث فوران آتشفشان منطقه می‌شود

دبیر کل جنبش عهدالله عراق گفت: ترامپ احمق نمی فهمد که در صورت تجاوز به جمهوری اسلامی چه سرنوشتی در انتظار او خواهد بود، آنگاه خواهد دید آتشفشانی را که در سراسر منطقه بر سر او و بر سر جرثومه طغیان فساد و ظلم یعنی اسرائیل رو به زوال آن ان‌شاء الله فوران خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید هاشم الحیدری بیانیه‌ای به‌دنبال اهانت ترامپ رئیس جمهور آمریکا به رهبر انقلاب صادر کرد که متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیمخدای متعال فرمود: ﴿وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ» «سست نشوید و اندوهگین نگردید که اگر مؤمن باشید شما برتریدبار دیگر و بار دیگر ترامپ با افکار تصمیم ها و رفتارهایش ثابت کرد که انسانی بی پروا پست، ناپاک و خبیث است. او لکه ننگی بر پیشانی نظام سیاسی منحط آمریکا است؛ بلکه لکه ننگی بر آمریکاییها خواهد بود اگر در برابر او سکوت کنند و او را در قدرت نگه دارند.

ترامپ احمق جمهوری اسلامی ایران را نمی شناسد ملت مجاهد و مؤمن ایران را نمی شناسد او نمیداند ولی فقیه کیست و معنای ولی فقیه چیست او نمی فهمد که در صورت تجاوز به جمهوری اسلامی چه سرنوشتی که سراسر ننگ ویرانی خواری و شکست است در انتظار او خواهد بود آنگاه خواهد دید آتشفشانی را که در سراسر منطقه بر سر او و بر سر جرثومه طغیان فساد و ظلم یعنی اسرائیل رو به زوال آن ان‌شاء الله فوران خواهد کرد.

ترامپ فرومایه فرزند فرومایه درک نمیکند و نمی‌داند حتی به اندازه سر سوزنی -که معنای إِنْ تَنْصُرُوا اللهَ یَنْصُرْکُمْ (اگر خدا را یاری کنید خدا شما را یاری خواهد کرد چیست و نیز معنای وجود میلیون‌ها دلباخته شهادت ایثار و جهاد را در داخل ایران اسلامی و بیرون از آن چیست؛ کسانی که در انتظار اشاره و لحظه شرعی هستند تا همه سفارت‌ها و همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه را به جهنم تبدیل کنند و هر آمریکایی حاضر در منطقه ما را هدف خود قرار دهند.

طغیان آمریکایی ترامپی امروز همه کشورهای منطقه و ملتهای آن را در بر گرفته است؛ از جمله عراق لبنان فلسطین و دیگر کشورها بی تردید ملتهای آزاد و سرافراز منطقه در برابر این طغیان‌ها مداخله جویی‌ها و دیکته های آشکار سر فرود نخواهند آورد.خداوند متعال می فرماید: سَیُهْزَمُ الْجَمْعُ وَیُوَلُّونَ الدُّبُرَ» «به زودی آن جمع شکست خواهد خورد و پشت کنان گریزان خواهد شد.

منبع: فارس