شناسهٔ خبر: 76929741 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

به علت بارش سنگین برف؛

پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید

پلیس راه آذربایجان‌شرقی با اعلام بارش سنگین برف و کولاک در 5 محور اصلی، خواستار لغو سفرها شد.

صاحب‌خبر -

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ حبیب آبراهه، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران، با تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های استان اظهار داشت: هم‌اکنون شاهد بارش برف همراه با کولاک در اکثر محورهای مواصلاتی استان آذربایجان شرقی هستیم که این شرایط لزوم احتیاط بیشتر رانندگان را دوچندان کرده است.

وی با تأکید بر لزوم همراه داشتن تجهیزات زمستانی افزود: با توجه به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید افقی، استفاده از زنجیر چرخ برای تردد در محورهای کوهستانی و برف‌گیر امری حیاتی و ضروری است.

رئیس پلیس راه آذربایجان‌شرقی با اشاره به محورهایی که درگیر بارش سنگین برف و کولاک هستند، تصریح کرد: در حال حاضر در آزادراه پیامبر اعظم (ص) به ویژه در گردنه "قویون قشلاقی" شاهد شدت بارش برف و کولاک هستیم. همچنین در محورهای "بناب ـ عجب‌شیر"، "عجب‌شیر ـ آذرشهر"، "جاده جزیره اسلامی" و "محور مراغه ـ هشترود" نیز بارش برف و کولاک گزارش شده است.

سرهنگ آبراهه ضمن توصیه اکید به شهروندان برای پرهیز از سفرهای غیرضروری به ویژه در ساعات شب، خاطرنشان کرد: رانندگانی که ناچار به سفر هستند، پیش از حرکت حتماً از سالم بودن سیستم گرمایشی و فنی خودرو اطمینان حاصل کنند. همچنین همراه داشتن پوشاک گرم، جیره خشک غذایی (کنسرو)، زنجیر چرخ و اطمینان از پر بودن باک سوخت الزامی است.

وی با بیان اینکه لغزندگی جاده‌ها یکی از عوامل اصلی واژگونی و تصادفات در فصل سرماست، تأکید کرد: رانندگان برای پیشگیری از حوادث ناگوار، ضمن رانندگی با سرعت مطمئنه، فاصله طولی با خودروی جلویی را رعایت کرده و از هرگونه شتاب‌زدگی، ترمزهای ناگهانی و تغییر مسیرهای غیرمنتظره جداً پرهیز کنند.

رئیس پلیس راه استان در پایان گفت: هموطنان می‌توانند پیش از اقدام به سفر، برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها با شماره تلفن 110، تلفن گویای 120 پلیس راهور و یا سامانه 141 راهداری تماس حاصل نمایند.