شناسهٔ خبر: 76861472 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

شعبان؛ ماه رحمت و فرصت تعالی معنوی است

امام جمعه اهل سنت خاش گفت: ماه شعبان، ماهی پر از رحمت و فرصت برای تعالی معنوی است که باید از آن بهره‌برداری کامل داشته باشیم.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، مولوی عبدالستار حسین‌زهی امام جمعه اهل سنت خاش در خطبه های نماز جمعه این هفته اظهار داشت: ماه شعبان فرصتی است برای بهره‌مندی از رحمت‌های بی‌پایان خداوند و تقویت ارتباط معنوی با او، زیرا در این ماه، مسلمانان می‌توانند با انجام عبادات مستحب مانند نماز شب، روزه و تلاوت قرآن، روح خود را از آلودگی‌ها پاک کرده و به خداوند نزدیک‌تر شوند.

وی در ادامه بر پیروی از سیرت و اخلاق پیامبر اسلام (ص) تأکید کرد و افزود: پیامبر اکرم (ص) در تمام مراحل زندگی خود، الگویی بی‌نظیر برای مسلمانان بوده‌اند و ایشان با رفتار متواضعانه، اخلاق حسنه و مراقبت از نیازمندان، همواره مردم را به راه راست هدایت می‌کردند و ماه شعبان نیز فرصتی است تا مسلمانان با عمل به سیرت نبوی، در مسیر رشد معنوی خود گام بردارند.

امام جمعه اهل‌سنت خاش گفت: سیرت پیامبر اسلام (ص) تنها در عبادات نبود، بلکه ایشان با خلق نیکو، احترام به دیگران، صبر در برابر سختی‌ها و توجه به فقرا، الگویی جامع برای مسلمانان به شمار می‌روند و در این ماه شریف، مسلمانان باید بیشتر از هر زمان دیگری به سیره پیامبر (ص) توجه کرده و آن را در زندگی خود پیاده کنند.

وی همچنین افزود: ماه شعبان فرصتی است برای آماده‌سازی روحی مسلمانان جهت ورود به ماه رمضان. این ماه باید برای تقویت همبستگی اجتماعی و کمک به نیازمندان نیز مورد استفاده قرار گیرد، همان‌طور که پیامبر اسلام همواره بر کمک به مستمندان تأکید داشتند.

مولوی حسین‌زهی گفت: ماه شعبان، ماهی پر از رحمت و فرصت برای تعالی معنوی است که باید از آن بهره‌برداری کامل داشته باشیم و همان‌طور که پیامبر اسلام (ص) در طول عمر شریف خود همواره به بهترین وجه از فرصت‌ها استفاده می‌کردند، ما نیز باید از این ماه به بهترین نحو بهره ببریم.

وی بیان کرد: ماه شعبان نه تنها فرصتی برای اصلاح نفس و عبادت فردی است، بلکه زمان مناسبی برای پیروی از سیرت پیامبر اسلام (ص) و تقویت ارتباط اجتماعی و معنوی در جامعه است. با توجه به سیره عملی حضرت محمد (ص)، مسلمانان باید در این ماه از رحمت‌های خداوند بهره‌مند شوند و خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان آماده کنند.

انتهای پیام/