شناسهٔ خبر: 76699946 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

استاندار تهران اگر تجمعات به تخریب کشید پلیس مجوز استفاده از سلاح دارد

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، اعلام کرد که اگر تجمعات اعتراضی به مسیر تخریب و آسیب اموال عمومی کشیده شود و از چارچوب اعتراض قانونی خارج شود، پلیس مجوز استفاده از سلاح را دارد. وی همچنین تأکید کرد که تاکنون در تهران در جریان اعتراضات، کشته‌ای گزارش نشده است.

صاحب‌خبر -

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در گفت‌وگو با رسانه‌ها به بیان موضع خود درباره نحوه مدیریت تجمعات اعتراضی پرداخت. وی اعلام کرد که دولت و نیروهای انتظامی حق اعتراض مسالمت‌آمیز را به رسمیت می‌شناسند، اما این حق تا زمانی محترم است که در چارچوب قانون و بدون خشونت باقی بماند.

استاندار تهران هشدار داد اگر تجمعات از مسیر اعتراض خارج شده و به سمت تخریب اموال عمومی، ایجاد آسیب فیزیکی به افراد یا اخلال جدی در نظم عمومی حرکت کند، پلیس بر اساس قانون و برای حفظ جان و مال مردم، مجوز استفاده از سلاح را خواهد داشت.

 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos