شناسهٔ خبر: 76624683 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خلوت سه‌روزه اعتکاف تمرین بیداری دل و خودسازی است

سمنان - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان گفت: خلوت‌نشینی در اعتکاف فرصتی ارزشمند برای تامل در عظمت پروردگار، خروج از غفلت، بیداری معنوی، و بازنگری در مسیر زندگی انسان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، روز شنبه، در نخستین روز از ایام‌البیض و همزمان با سالروز میلاد مسعود امیرالمؤمنین حضرت علی(ع)، با حضور در جمع معتکفین مسجد صاحب‌الزمان(عج) مهدیشهر، اعتکاف را فرصتی الهی برای بازگشت آگاهانه انسان به سوی خداوند بیان کرد.

وی افزود: حضور در مراسم معنوی اعتکاف را باید توفیقی از جانب خداوند متعال دانست، چراکه جاذبه الهی برای بندگان، بسیار فراتر از میل و رغبت انسان به عبادت است.

پخلوت سه‌روزه اعتکاف تمرین بیداری دل و خودسازی است سخنرانی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در جمع معتکفان مهدیشهر

امام جمعه سمنان با اشاره به محبت بی‌نظیر خداوند نسبت به بندگان خود گفت: پیامبر اکرم(ص) محبت خداوند به بندگان را به‌مراتب بیشتر از مهر مادری به فرزند توصیف کرده‌اند و همین نگاه رحمانی، فلسفه دعوت انسان به بندگی و عبادت است.

وی با بیان اینکه قرآن کریم عبادت را هدف خلقت انسان معرفی می‌کند، افزود: اعتکاف یکی از فرصت‌های ویژه‌ای است که خداوند برای بندگی، معرفت‌افزایی و خودسازی انسان فراهم کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی «معرفت‌افزایی» را از مهم‌ترین دستاوردهای اعتکاف دانست و تصریح کرد: خداوند متعال از انسان می‌خواهد در محضر او با خضوع و خشوع حاضر شود و این خلوت سه‌روزه، بهترین زمان برای شکستن نفس، تدبر در فلسفه خلقت و بازنگری در مسیر رشد و تعالی انسان است.

وی خلوت‌نشینی در اعتکاف را زمینه‌ساز تفکر عمیق در عظمت پروردگار دانست و گفت: این ایام را باید قدر دانست و از فرصت ایجادشده برای اندیشیدن درباره «از کجا آمده‌ام، برای چه آمده‌ام و به کجا می‌روم» بهره برد.

شعار اعتکاف ۱۴۰۴ «اعتکاف، معنویت، اتحاد و استقامت» است که در ۱۹ شهر استان سمنان و با حضور معتکفان در ۱۶۵ مسجد در حال برگزاری است.