شناسهٔ خبر: 76463704 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

مدیرعامل اپل ۳ میلیون دلار از سهام نایکی را خرید

تیم کوک مدیرعامل اپل، با سرمایه‌گذاری ۳ میلیون دلاری در سهام نایکی، اعتماد خود به آینده‌ی این غول ورزشی را در شرایط حساس به‌نمایش گذاشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از زومیت، تیم کوک مدیرعامل اپل ۳ میلیون دلار سهام نایکی خریداری کرده است. این خرید شامل ۵۰ هزار سهم کلاس B نایکی بود که به قیمت میانگین ۵۸٫۹۷ دلار برای هر سهم به‌دست آمد. این اقدام باعث جلب‌توجه سرمایه‌گذاران و تحلیلگران به وضعیت مالی و استراتژیک نایکی شد.

کوک که از سال ۲۰۰۵ عضو هیئت‌مدیره‌ی نایکی است و رئیس کمیته‌ی جبران خسارت این شرکت محسوب می‌شود، در شرایطی اقدام به خرید سهام کرده که نایکی درحال اجرای یکی از مهم‌ترین تحولات استراتژیک خود است. این تحول با تمرکز بر بهبود عملکرد مالی و مقابله با چالش‌های اقتصادی درحال انجام است.

خرید سهام توسط کوک پس از گزارش درآمدی منتشر شد که نشان‌دهنده‌ی عملکرد بهتر از انتظارات بود، اگرچه نایکی هشدار داد که در فصل تعطیلات با کاهش درآمدهای تک‌رقمی مواجه خواهد شد و همچنان تحت‌فشار تعرفه‌های بالاتر و تقاضای ضعیف در چین است.

مدیرعامل اپل ۳ میلیون دلار از سهام نایکی را خرید

در کنار کوک، سایر اعضای هیئت‌مدیره‌ی نایکی، ازجمله رابرت سوان، مدیر سابق اینتل نیز خرید سهام انجام داده‌اند. این خریدها همگی به‌عنوان نشانه‌ای از اعتماد اعضای داخلی به آینده‌ی نایکی درنظر گرفته می‌شود.

برای سرمایه‌گذاران، خرید سهام توسط شخصیت‌هایی چون کوک می‌تواند نشان‌دهنده‌ی اعتماد به چشم‌انداز بلندمدت نایکی و استراتژی‌های تحولی آن باشد. بااین حال، تحلیلگران همچنان مراقب روند تحول این شرکت و تأثیر شرایط کلان اقتصادی بر عملکرد سهام خواهند بود.

۲۲۷۳۲۳

مدیرعامل اپل ۳ میلیون دلار از سهام نایکی را خرید

برچسب‌ها: