شناسهٔ خبر: 76457163 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

بی‌وای‌دی از تسلا پیشی گرفت

داده‌های انجمن خودروسازی اتحادیه اروپا نشان داد که فروش خودروهای تسلا در این بلوک، سال جاری، حدود ۴۰ درصد کاهش یافت اما بی‌وای‌دی در این منطقه محبوبیت خود را در برابر تسلا افزایش داده است.

صاحب‌خبر -

کاهش فروش تسلا در حالی رخ داد که طبق آمار انجمن خودروسازی اتحادیه اروپا (ACEA)، فروش خودروهای برقی در سراسر این بلوک در ۱۱ ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۸ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، شرکت خودروسازی بی‌وای‌دی چین با ۲۴۰ درصد افزایش، بزرگترین رشد فروش را ثبت کرد.

خودروهای برقی ۱۷ درصد از بازار خودروی اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهند

انجمن خودروسازی اتحادیه اروپا اعلام کرد: در حال حاضر خودروهای برقی ۱۷ درصد از بازار خودروی اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهند، هرچند که به تمایل بیشتر مصرف‌کنندگان به خودروهای هیبریدی اشاره کرد که ۳۵ درصد از بازار را در اختیار دارند.

کاهش فروش تسلا

تسلا در فاصله ژانویه تا پایان نوامبر، ۱۲۹ هزار و ۲۴ دستگاه خودرو در اتحادیه اروپا فروخت که نسبت به ۲۱۰ هزار و ۸۶۹ دستگاه خودرو فروخته شده در سال گذشته، کاهش داشت.

بی‌وای‌دی با فروش ۱۱۰ هزار و ۷۱۵ دستگاه خودرو از ابتدای سال جاری تاکنون، در مقایسه با ۳۲ هزار و ۵۶۲ دستگاه خودرو در مدت مشابه سال گذشته، از تسلا پیشی گرفت.

چهار بازار بزرگ خودروهای برقی در اتحادیه اروپا

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، چهار بازار بزرگ خودروهای برقی در اتحادیه اروپا شامل آلمان، بلژیک، هلند و فرانسه هستند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر