شناسهٔ خبر: 76403177 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

انجمن علمی- دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار کرد؛

برگزاری وبینار آشنایی با روش کشت، شناسایی، جداسازی و تشخیص سالمونلا در مواد غذایی مختلف 

انجمن علمی- دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با همکاری انجمن علمی علوم و صنایع غذایی و کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، انجمن مردم نهاد جوانان آتیه‌ساز خلاق آذرآبادگان و مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش دانشگاه (RDCC)، وبینار آشنایی با روش کشت، شناسایی، جداسازی و تشخیص سالمونلا در مواد غذایی مختلف را روز سه‌شنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۹-۱۷ در بستر اسکای‌روم برگزار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا تبریز، انجمن علمی- دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی با همکاری انجمن علمی علوم و صنایع غذایی و کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، انجمن مردم نهاد جوانان آتیه‌ساز خلاق آذرآبادگان و مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش دانشگاه (RDCC)، وبینار آشنایی با روش کشت، شناسایی، جداسازی و تشخیص سالمونلا در مواد غذایی مختلف را روز سه‌شنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۹-۱۷ در بستر اسکای‌روم برگزار کرد.

برگزاری وبینار آشنایی با روش کشت، شناسایی، جداسازی و تشخیص سالمونلا در مواد غذایی مختلف 

بر اساس این گزارش، هدف از برگزاری این وبینار، ارتقای دانش تخصصی دانشجویان، پژوهشگران و کارشناسان صنایع غذایی در زمینه روش‌های نوین کشت، جداسازی و شناسایی سالمونلا در مواد غذایی مختلف بود. این برنامه با تمرکز بر استانداردهای ملی و بین‌المللی و تکنیک‌های تشخیصی، به بهبود ایمنی غذایی و کاهش خطرات ناشی از آلودگی میکروبی کمک می‌کند. همچنین فرصتی برای تبادل تجربیات و آشنایی با چالش‌های عملی در کنترل سالمونلا فراهم آورد.

برگزاری وبینار آشنایی با روش کشت، شناسایی، جداسازی و تشخیص سالمونلا در مواد غذایی مختلف 

مخاطبان این برنامه دانشجویان، پژوهشگران و کارشناسان صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی به تعداد ۳۰ نفر بودند.

علیرضا ابراهیمی (دانشجوی دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز) مدرسی این برنامه را برعهده داشتند.