شناسهٔ خبر: 76334866 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سردار عمومهدی: پرچم ایثار اصناف و حمل‌ونقل همواره برافراشته است

اراک – ایرنا - فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: استقبال نسل جوان از اجلاسیه شهدا و نیز ادامه دادن راه شهدا توسط نسل جوان نشان می‌دهد پرچم ایثار و فداکاری از پیشکسوتان به نسل جوان سپرده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سردار مرتضی عمومهدی روز چهارشنبه در اولین اجلاسیه ملی شهدای اصناف و حمل و نقل با قدردانی از حضور اقشار مختلف مردم اظهار کرد: امروز جوانان و نوجوانان در کنار پیشکسوتان و خانواده‌های شهدا حضور دارند تا مسیر پر افتخار دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب را ادامه دهند و به قله‌های افتخار برسند.

وی افزود: حدود یک سال است که دست‌اندرکاران برای برگزاری این اجلاسیه تلاش کرده‌اند و برنامه‌هایی همچون چاپ کتاب، تهیه نمایشنامه، تولید فیلم، کلیپ و سرود برای این مراسم پیش‌بینی و آماده شده است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به همکاری سازمان صمت و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی در برگزاری این مراسم عنوان کرد: شهدای راهداری و اصناف افراد متعهد و غیرتمندی بودند که در راه خدمت به میهن به مقام شهادت رسیدند.

سردار عمومهدی همچنین حضور خانواده‌های معظم شهدای حمل‌ونقل از استان‌های دیگر را در این اجلاسیه مایه برکت دانست و گفت: در روزی که بارش رحمت الهی شهر اراک را فرا گرفته افراد بسیاری برای حضور در این مراسم حاضر شده‌اند و این نشان می‌دهد مردم در هر شرایطی پای ارزش‌های انقلاب ایستاده‌اند.

جابه‌جایی ۱۵ میلیون تن کالای اساسی توسط رانندگان استان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: رانندگان این استان امسال ۱۵ میلیون تن کالای اساسی کشور را جابه‌جا کرده‌اند و در مسیرهای سخت و پرخطر نیز با ایثار و تعهد به ندای خدمت لبیک گفته‌اند.

روح‌اله محسن‌زاده افزود: رانندگان استان مرکزی در شرایطی که آینده مسیرها مشخص نبود و حتی پهپادها بر فراز جاده‌ها جولان می‌دادند، با شجاعت و ایثار به وظیفه خود عمل کردند و اجازه ندادند مردم احساس کمبود کالا داشته باشند.

وی اظهار کرد: سال جاری تلاش شد بخشی از مطالبات به حق رانندگان پیگیری شود و جلسات متعددی با مسئولان ملی برگزار شد.

مدیرکل راهداری استان مرکزی ادامه داد: با حمایت استاندار و رئیس سازمان راهداری توانستیم در مسیرهای شریانی استان از جمله اراک–سلفچگان، دلیجان–اصفهان و آزادراه ساوه، یک میلیون تن آسفالت را پخش کنیم و رتبه نخست کشوری را در این زمینه به دست آوریم.

محسن‌زاده با اشاره به جابه‌جایی ۹۰۰ هزار نفر مسافر در هشت ماه گذشته گفت: رانندگان استان بسیجیان واقعی هستند که با انجام وظیفه خود در هر شرایطی به کشور خدمت می‌کنند.

وی تأکید کرد: اداره کل راهداری استان میزبان و پاسخگوی رانندگان است و پیگیری مطالبات آنان وظیفه این اداره کل است، اقدامات ایمن‌سازی جاده‌ها نیز برای آسایش و امنیت رانندگان انجام شده و تلاش می‌شود بیش از پیش مشکلات آنان را برطرف کند.

شهدای اصناف و حمل‌ونقل از مظلوم‌ترین شهدا هستند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: شهدای اصناف و حمل‌ونقل از مظلوم‌ترین شهدا هستند که کمتر از آنان یاد می‌شود و برگزاری اولین اجلاسیه ملی این شهدا فرصتی برای تکریم و یادآوری جایگاه آنان است.

علی جودکی افزود: این اجلاسیه در قالب هفت کمیته برگزار شد و برنامه‌های متعددی برای بزرگداشت یاد شهدا در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: یکی از دستاوردهای این اجلاسیه تهیه کمک‌های مومنانه توسط اصناف و فعالان حوزه حمل‌ونقل برای خانواده‌های نیازمند است تا در شب‌های سرد زمستان، گرما به خانه‌های آنان برده شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: به یاد این شهدا تعدادی جهیزیه برای زوج‌های نیازمند تهیه و اهدا خواهد شد و همچنین در جشن گلریزان پیش‌بینی شده است تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد پیش از میلاد حضرت امیر(ع) آزاد شوند و به آغوش خانواده‌های خود بازگردند.

جودکی با اشاره به استقبال گسترده مردم از این اجلاسیه گفت: این حضور پرشور نشان‌دهنده جایگاه معنوی شهدا بین مردم است و امیدواریم برکت وجود شهدا و خانواده‌های آنان دستگیر همه باشد.