شناسهٔ خبر: 76317958 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اعلام آمادگی سازمان پدافند غیرعامل کشور برای همکاری با قرارگاه پدافند هوایی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پیامی به امیر سرتیپ «الهامی» بر آمادگی این سازمان برای همکاری جامع، پشتیبانی و تبادل تجربیات راهبردی با هدف تقویت لایه‌های دفاعی و تاب‌آوری ملی با قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی، انتصاب امیر سرتیپ «علیرضا الهامی» به فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش را به وی تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

انتصاب شایسته جنابعالی به سمت فرماندهی «قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص)» و «نیروی پدافند هوایی ارتش» که نشان از تعهد، شایستگی‌های راهبردی و تجارب گران‌بهای حضرتعالی در عرصه دفاع هوایی کشور دارد را صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

بدون تردید، در شرایط حساس کنونی و با توجه به پیشرفت‌های شتابان در حوزه فناوری‌های هوایی و تهدیدات متنوع، حضور جنابعالی در این جایگاه خطیر با توجه به سوابق علمی و عملیاتی ارزنده، سرمنشأ تحولات بنیادین و ارتقاء توان بازدارندگی دفاعی کشور خواهد بود.

ارتباط تنگاتنگ میان پدافند غیرعامل و پدافند هوایی و ضرورت و اهمیت همپایی و هم‌افزایی این دو مؤلفه چه در بخش نظامی و چه غیرنظامی از تأکیدات فرماندهی معظم کل قواست؛ از همین رو، ضمن آرزوی توفیق برای جنابعالی در اجرای این مأموریت حساس، آمادگی کامل سازمان پدافند غیرعامل کشور را برای همکاری جامع، پشتیبانی و تبادل تجربیات راهبردی با هدف تقویت لایه‌های دفاعی و تاب‌آوری ملی با مجموعه تحت امر شما در کلیه حوزه‌های مرتبط با امنیت و اقتدار پدافندی و ارتقاء سطح دفاعی کشور اعلام می‌دارم.

از خداوند متعال، توفیق روزافزون شما را در دفاع از آرمان‌های نظام مقدس اسلامی، تحت لوای رهبری‌های حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، مسئلت می‌نمایم.

انتهای پیام/ 271