به گزارش ایرنا، محسن یکتاپور روز یکشنبه در جریان بازدید از واحدهای عملآوری و بستهبندی آبزیان سیریک در شرق هرمزگان که به همراه رضا راونگینژاد مدیر جهادکشاورزی این شهرستان، وضعیت تولید، فرآوری و اشتغال در بخش شیلات را مورد ارزیابی قرار داد.
وی اظهار کرد: صنایع تبدیلی و غذایی پیشران اصلی اشتغال پایدار و امنیت غذایی در استان هستند که تکمیل زنجیره ارزش صنایع عملآوری و بستهبندی آبزیان ضروری است.
وی بیان کرد: سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با تسهیل فرآیندها، در حال تقویت زنجیره ارزش غذایی از مرحله تولید تا بستهبندی است تا شاهد افزایش اشتغال و درآمد محلی باشیم.
پنج واحد فعال و ۵۰۰ شغل مستقیم در حوزه عملآوری آبزیان سیریک

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک نیز در این بازدید اظهار کرد: در حال حاضر پنج واحد فعال عملآوری و بستهبندی آبزیان در سیریک فعالیت دارند که سالانه بیش از ۱۶ هزار و ۸۰۰ تن مواد خام را جذب و تولید میکنند.
رضا راونگی نژاد، ظرفیت نگهداری محصولات این واحدها در سردخانههای زیرصفر را ۲ هزار و ۱۳۰ تن است عنوان کرد که تاکنون برای بیش از ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کردهاند.
وی بیان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون میزان جذب و تولید این واحدها به بیش از چهار هزار و ۴۰۰ تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد ۱۵ درصدی در بستهبندی انواع آبزیان را نشان میدهد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیریک اظهار کرد: میزان جذب و تولید این واحدها از ابتدای سالجاری تاکنون به بیش از چهار هزار و۴۰۰ تن رسیده که نشاندهنده رشد ۱۵ درصدی در بستهبندی انواع آبزیان نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
استان هرمزگان با برخورداری از ۲۳۶ واحد تولیدی فعال در بخش صنایع تبدیلی و غذایی، سالانه بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ماده خام کشاورزی را فرآوری میکند و برای بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۱۸ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.
استان هرمزگان با بیش از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت باغی و زراعی و تولید سالانه افزون بر ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی، ظرفیت بالایی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد. این ظرفیتها شامل محصولات خرما، مرکبات، سبزی و صیفی، میوههای گرمسیری و بیش از ۷۵ هزار تن محصولات دامی است که میتواند زمینهساز رشد اقتصادی و ارتقای معیشت کشاورزان باشد.