شناسهٔ خبر: 76229573 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۱۰۰۰میلیارد ریال برای حمایت از صنعت دریایی بوشهر اختصاص یافت+فیلم

بوشهر-ایرنا- مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ایران گفت: این صندوق برای نوسازی ناوگان صیادی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ یکهزار میلیارد ریال در بانک صادرات استان بوشهر سپرده‌گذاری کرده است تا زمینه پرداخت تسهیلات و توسعه صنایع دریایی استان فراهم شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمدحسین مقیسه روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر اظهار کرد: صندوق توسعه صنایع دریایی فعالیت اصلی خود را بر تأمین مالی صنایع دریایی متمرکز کرده است که شامل ساخت، تعمیر و تجهیز شناورها و کارگاه‌ها و کارخانه‌های فعال در حوزه ساخت شناور است.

وی افزود: تجربیات گذشته صندوق در همکاری با استان‌های بندری به ویژه بوشهر، زمینه‌ساز آغاز دوره جدید فعالیت‌های حمایتی شده است که در این دوره، میزان و تنوع حمایت‌ها افزایش خواهد یافت.

مقیسه با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که با معاون استاندار بوشهر به امضا رسیده، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه شامل نوسازی بخشی از ناوگان صیادی، شناورهای نیمه‌ساخته و حمایت ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه دریایی با محوریت صندوق پژوهش و فناوری استان است تا توسعه این شرکت‌ها و خدمات آنها به صنعت دریایی کشور تسهیل شود.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره میزان پرداخت‌ها در سال گذشته گفت: پرداخت‌ها متناسب با منابع صندوق بوده است، اما با توجه به اینکه در سال جاری و سال‌های آتی منابع قابل توجهی در اختیار صندوق قرار خواهد گرفت، استان بوشهر یکی از محورهای اصلی بهره‌برداری از این منابع خواهد بود.

مقیسه ادامه داد: برای شروع برنامه‌های اجرایی در استان، مبلغ یکهزار میلیارد ریال در بانک صادرات بوشهر سپرده شده است که بر اساس آن حداقل تا سه برابر این مبلغ تسهیلات پرداخت خواهد شد.

وی افزود: صندوق قول داده است در صورت استفاده از این منابع، آنها را مجدد تجهیز کند و نگرانی از بابت تامین منابع در یک یا دو سال آینده وجود ندارد.

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ابراز امیدواری کرد با همکاری دستگاه‌ها، بانک‌ها و استانداری، آینده روشنی در تأمین مالی صنایع دریایی استان بوشهر رقم بخورد و گفت: با این حمایت‌ها، امکان توسعه نوسازی ناوگان صیادی و پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال فراهم خواهد شد.