شناسهٔ خبر: 76221271 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

کارگاه آموزشی «بیماری‌های شایع بانوان» در قروه برگزار شد

همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته بزرگداشت مقام زن، کارگاه آموزشی یک‌روزه با موضوع «بیماری‌های شایع بانوان» در سالن جلسات اداره بهزیستی شهرستان قروه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان ، این کارگاه با مشارکت بانوان شاغل در اداره بهزیستی قروه، مراکز مثبت زندگی و مراکز نگهداری و با تدریس خانم بختیاری، کارشناس شبکه بهداشت و درمان، برگزار گردید.

در این دوره آموزشی، انواع بیماری‌های شایع در بانوان به‌ویژه سرطان‌های رایج مورد بررسی قرار گرفت و ضمن ارائه توضیحات تخصصی، روش‌های پیشگیری، تشخیص زودهنگام و راهکارهای درمانی نیز برای شرکت‌کنندگان تشریح شد.

برگزاری این کارگاه به‌منظور ارتقای آگاهی، پیشگیری از بیماری‌ها و تقویت سلامت بانوان شاغل در دستگاه‌های مختلف صورت گرفته است.

کارگاه آموزشی «بیماری‌های شایع بانوان» در قروه برگزار شد

کارگاه آموزشی «بیماری‌های شایع بانوان» در قروه برگزار شد