شناسهٔ خبر: 76173771 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

تقویت زیرساخت های ورزشی را در اولویت داریم 

برنا_ گروه استانها: وزیر ورزش و جوانان گفت: تقویت زیرساختها و حمایت از ورزشکاران قهرمان را در الویت کاری خود قرار داده ایم.  برنا_ گروه استانها: وزیر ورزش و جوانان گفت: تقویت زیرساختها و حمایت از ورزشکاران قهرمان را در الویت کاری خود قرار داده ایم. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان قزوین و پس از افتتاح خانه جوان، از خانه سنگ‌نوردی قزوین بازدید کرد. 

در این بازدید، رضا و میلاد علیپور قهرمانان سنگ‌نوردی جهان، محسن بهشتی قهرمان یخ‌نوردی جهان و عطیه شهسواری ملی‌پوش هندبال حضور داشتند. این ورزشکاران ضمن ارائه توضیحاتی درباره ظرفیت‌ها و امکانات رشته‌های ورزشی استان، به بیان دغدغه‌ها، چالش‌ها و نیازهای خود پرداختند. 

تقویت زیرساخت های ورزشی را در اولویت داریم 

آن‌ها بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های استاندارد، به‌روزرسانی تجهیزات تخصصی، افزایش حمایت‌های آموزشی و تخصیص فضاهای تمرینی کافی برای ورزشکاران حرفه‌ای و نوجوانان علاقه‌مند تأکید کردند. 
وزیر ورزش و جوانان نیز با قدردانی از افتخارات ورزشکاران قزوینی، بر حمایت از ورزش‌های مختلف و برنامه‌ریزی برای ارتقای زیرساخت‌های ورزشی در استان تأکید کرد. 

انتهای پیام

برچسب‌ها: