شناسهٔ خبر: 76100640 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کاهش ۳ درصدی سوانح ریلی با وجود رشد بار در شبکه راه‌آهن

مدیرعامل راه‌آهن، در جلسه کارگروه ارتقای ایمنی و مدیریت بحران راه‌آهن، با اشاره به رشد ۱۲ درصدی تناژ بارگیری و افزایش ۷ درصدی تن‌کیلومتر در شبکه ریلی، از کاهش ۳ درصدی سوانح ریلی نسبت به سال گذشته خبر داد و بر سیر ایمن و ارتقای ایمنی قطار‌های باری و مسافری تأکید کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، چهارمین جلسه کارگروه ارتقا ایمنی و مدیریت بحران راه آهن، با حضور جبارعلی ذاکری معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن، میرحسن موسوی قائم مقام مدیرعامل راه آهن، تعدادی از معاونان و مدیران ستادی راه آهن و اعضای کمیسیون عالی سوانح راه‌آهن به صورت حضوری و مدیران کل مناطق به صورت برخط، دوشنبه ۱۰ آذر در ساختمان مرکزی شهدای راه‌آهن برگزار شد.

ذاکری ضمن قدردانی از تلاش‌های ادارات ایمنی و نظارت بر شبکه، سیر و حرکت، پلیس راه‌آهن و حراست، با تأکید بر بررسی فنی به‌موقع و منظم واگن‌ها و لکوموتیو‌های باری و مسافری گفت: با توجه به افزایش ۱۲ درصدی تناژ بارگیری و رشد حدود ۷ درصدی تن کیلومتر در شبکه ریلی، مجموع سوانح ریلی نسبت به سال گذشته ۳ درصد کاهش یافته است.

ذکری از اجرای طرح‌های بازآموزی سیار و برگزاری دوره‌های تخصصی برای مأموران خط و نگهداری در مناطق خبر داد و گفت: این آموزش‌ها در ارتقای استاندارد‌های ایمنی و پیشگیری از سوانح نقش کلیدی دارد.

وی بازدید‌های سرزده مدیران کل مناطق و اعضای کمیسیون سوانح در خطوط ریلی را ضروری دانست و بر سامان‌دهی فرآیند رسیدگی به قطار‌های با سرعت پایین و تدوین دستورالعمل‌های نظام‌مند در این حوزه تأکید کرد.

مدیرعامل راه آهن گفت: یکپارچه‌سازی سامانه‌های مدیریتی سیر و حرکت و اطلاعات آماری ناوگان می‌تواند نقش مؤثرتری در ارتقای ایمنی خدمات مسافری داشته باشد.

ذاکری با تاکید بر لزوم برگزاری برنامه‌های فرهنگی و رفاهی با هدف ایجاد نشاط و تقویت حس همراهی گفت: مسکن و معیشت کارکنان از موضوعات مهمی است که خوشبختانه در زمینه نهضت ملی مسکن توافق‌های خوبی انجام شده و حتی همکارانی که به‌طور مستقیم با راه‌آهن همکاری ندارند، می‌توانند از مزایای طرح‌های موجود بهره‌مند شوند.

میرحسن موسوی، قائم‌مقام مدیرعامل راه‌آهن نیز در ادامه این نشست گفت: تأمین و نگهداری صحیح لکوموتیو‌ها و واگن‌ها، چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، باید به گونه‌ای باشد که میزان خرابی کاهش یافته و نیاز به امداد به حداقل برسد.

انتهای پیام/