شناسهٔ خبر: 76082976 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

گزارش مرکز آمار از گرانی خوراکی‌ها در آبان؛ برنج خارجی ۸ درصد گران‌تر شد

طبق اعلام مرکز آمار ایران،‌ انواع برنج (خارجی، ایرانی) و رشته آش نسبت به ماه قبل گران‌تر شده‌اند.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، به نقل از مرکز آمار ایران، در گروه نان و غلات، اقلام “برنج خارجی درجه یک” با ۸.۱ درصد، “برنج ایرانی درجه یک” با ۵.۲ درصد و “رشته آش” با ۴.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در آبان ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

در این گروه، اقلام “برنج خارجی درجه یک” با ۸.۱ درصد، “برنج ایرانی درجه یک” با ۵.۲ درصد و “رشته آش” با ۴.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “ماهی قزل آلا” با ۶.۵ درصد، “گوشت گاو یا گوساله” با ۶.۳ درصد و “گوشت گوسفند و کنسرو ماهی” با ۳.۳ درصد می­باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با ۹.۷ درصد، “شیر پاستوریزه” با ۶.۲ درصد و “خامه پاستوریزه” با ۵.۶ درصد می­‌باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کشمش پلویی” با ۱۴.۲ درصد، “سیب و لیمو ترش” با ۱۳.۳ درصد و “هندوانه” با ۱۳.۱ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “موز” با ۴.۴- درصد و “پرتقال” با ۴.۳- درصد می­‌باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “گوجه فرنگی” با ۴۳.۱ درصد، “فلفل دلمه­ای” با ۱۳.۱ درصد، “کدو سبز” با ۱۰.۷ درصد، “سیب زمینی” با ۹.۸ درصد و “پیاز” با ۸.۸ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “خیار” با ۵.۶- درصد می‌­باشد.

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سس مایونز” با ۴.۰ درصد، “سس گوجه فرنگی” با ۲.۷ درصد و “رب گوجه فرنگی” با ۲.۴ درصد می­ باشد.

ایسنا