شناسهٔ خبر: 76013867 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ویجیاتو | لینک خبر

دی‌ال‌سی Claws of Awaji آخرین محتوای دریافتی AC: Shadows خواهد بود

صاحب‌خبر -

بازی Assassin's Creed: Shadows برخلاف نسخه‌های قبلی این مجموعه قرار نیست دی‌ال‌سی دومی دریافت کند. یوبیسافت تایید کرده که تنها دی‌ال‌سی Claws of Awaji برای این بازی منتشر شده و دیگر خبری از محتوای جدید در ابعاد یک دی‌ال‌سی نخواهد بود. این تصمیم برخلاف روند چند سال اخیر مجموعه اساسینز کرید است که از سال ۲۰۱۷ و زمان عرضه بازی Assassin's Creed Origins، ارائه‌ی حداقل دو DLC برای هر نسخه به یک استاندارد تبدیل شد، حتی بازی Assassin's Creed Mirage هم ابتدا قرار بود یک دی‌ال‌سی برای Valhalla باشد که بعدتر به یک بازی مستقل تبدیل شد.

«سایمون لوما-کونتوا» کارگردان ارشد بازی، در مصاحبه‌ای با کانال یوتیوب JorRaptor چنین اعلام کرد:

فعلا برای سال دوم هیچ بسته الحاقی در ابعاد Claws of Awaji برنامه‌ریزی نشده است. ما همچنان بر روی محتوای جدید کار می‌کنیم و پشتیبانی از بازی ادامه دارد، اما دیگر بسته الحاقی کامل مشابه سال‌های گذشته عرضه نمی‌شود.

او تاکید داشت این وضعیت ممکن است تغییر کند، اما فعلا هدف یوبیسافت ارائه آپدیت‌های کوچک‌تر و واکنشی نسبت به بازخورد کاربران است و همچنین ضمن اشاره به تغییر استراتژی برای سال دوم گفت:

در سال نخست سعی کردیم خیلی سریع و واکنش‌گرا عمل کنیم و به همین دلیل به‌روزرسانی‌های کوچک و متعدد عرضه شد. حالا در سال دوم می‌توانیم آپدیت‌های حجیم‌تر و جدی‌تری را ارائه دهیم، هرچند این به‌روزرسانی‌ها به اندازه‌ی دی‌ال‌سی اصلی نخواهند بود.

به گفته او، بازی تاکنون چندین آپدیت با محتوای مورد درخواست طرفداران را دریافت کرده و حالا تیم توسعه می‌تواند به جای رفع مشکلات اولیه، آپدیت‌های بزرگ‌تری مانند به‌روزرسانی اخیر با محوریت Attack on Titan را منتشر کند. البته این به‌روزرسانی هم محدودیت زمانی داشته و واکنش کاربران به آن هم چندان مثبت نبوده است.

در نهایت یوبیسافت اعلام کرده است که نسخه سوییچ ۲ بازی به‌زودی عرضه می‌شود و جزئیات آن هم اخیرا منتشر شده است. همچنین بازی میراژ هم اخیرا یک دی‌ال‌سی داستانی رایگان دریافت کرد که طبق گزارش‌ها با حمایت مالی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان به مرحله تولید رسیده بود.