شناسهٔ خبر: 76007940 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

رئیس پلیس راهور کرمان: آلودگی صوتی را برنمی‌تابیم و مماشات ن... -

اقتصاد ایران: کرمان- رئیس پلیس راهور کرمان گفت: برخی رانندگان با تغییر در سیستم اگزوز، نصب بوق‌های غیرمجاز و ایجاد صدای ناهنجار، آرامش شهروندان را برهم می‌زنند که برخورد قانونی با آنها انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی رضایی، گفت: طرح تشدید برخورد با خودروهایی که اقدام به تغییر غیرمجاز در وضعیت ظاهری و فنی خود کرده‌اند و موجب ایجاد آلودگی صوتی در سطح شهر می‌شوند آغاز شده است.

وی با اشاره به افزایش شکایات مردمی در خصوص مزاحمت‌های صوتی ناشی از خودروهای شخصی افزود: برخی رانندگان با تغییر در سیستم اگزوز، نصب بوق‌های غیرمجاز و ایجاد صدای ناهنجار، آرامش شهروندان را سلب کرده‌اند که این موضوع به هیچ عنوان قابل اغماض نیست.

رضایی، ادامه داد: تغییر در وضعیت ظاهری خودروها از جمله نصب بوق‌های غیر مجاز، تغییر در وضعیت اگزوز، و نصب تجهیزات غیرمتعارف، علاوه بر تخلف قانونی، تهدیدی برای ایمنی ترافیکی محسوب می‌شود و پلیس راهور با اینگونه تخلفات برخورد قاطع خواهد شد.

رئیس پلیس راهور کرمان همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده چنین مواردی، مراتب را از طریق شماره ۱۱۰ گزارش دهند.

برچسب‌ها: