شناسهٔ خبر: 75996949 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شانا | لینک خبر

تقویت بخش خصوصی؛ سیاست مهم برنامه هفتم

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری، سیاست برنامه هفتم پیشرفت را تقویت بخش خصوصی برای توسعه کشور دانست و گفت: واگذاری صنعت و تولید به بخش خصوصی، مسیر پیشرفت را هموار می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، محمدجعفر قائم‌پناه امروز (چهارشنبه، پنجم آذر) در آیین گشایش رسمی مجتمع‌های پتروشیمی کیمیا صنایع دالاهو و کیمیا صنایع پتروانتخاب اصفهان با تأکید بر نقش بخش خصوصی در توسعه کشور اظهار کرد: همه برای ایران و به نام ایران تلاش می‌کنند، خوشحالم که بخش خصوصی توانمندی داریم؛ بخشی که می‌تواند کشور را بسازد. مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که اقتصاد و تولید را بخش خصوصی می‌تواند اداره کند و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری نیز بر همین باور است.

وی با اشاره به اینکه سیاست در برنامه هفتم، تقویت بخش خصوصی برای ساخت ایرانی بهتر است، افزود: تجربه بسیاری از کشورها نشان داده است که واگذاری صنعت و تولید به بخش خصوصی، مسیر پیشرفت را هموار می‌کند. اگر همچنان به صنایع دولتی وابسته بمانیم و حاضر نباشیم صنعت و تولید را به بخش خصوصی واگذار کنیم، نه در ارتقای کیفیت تولید و نه در افزایش بهره‌وری موفق نمی‌شویم. وقتی بخش خصوصی واقعی فعال باشد، یعنی از رانت و فساد فاصله می‌گیریم و از امکانات کشور برای توسعه استفاده می‌کنیم.

نقش دولت سیاست‌گذاری و صیانت از حقوق مردم است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه سیاست دولت و تأکید مقام معظم رهبری بر این است که دست بخش خصوصی را باز کنیم، بیان کرد: نقش دولت سیاست‌گذاری و صیانت از حقوق مردم است، از این رو ما باید سیاست‌گذاری کنیم و مراقب باشیم نظام تأمین اجتماعی برای کارگران و همه کسانی که کار می‌کنند، آسایش و امنیت فراهم کند.

قائم‌پناه با تأکید بر لزوم پیوند علم و صنعت یادآور شد: تولید زمانی اثرگذار است که در کنار آن، از مغزهای متفکر این مرز و بوم به‌کار گرفته شوند. اگر علم و صنعت در کنار هم قرار بگیرند، روزبه‌روز توانمندتر، باکیفیت‌تر و شکوهمندتر می‌شویم، همچنین برای پیشرفت پایدار، باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی، به‌ویژه دانشگاه‌های همین منطقه، بهره‌ ببریم.

وی با اشاره به چالش‌های اصلی کشور اظهار کرد: بیکاری، فقر و گرانی سه دشمن جدی کشور هستند. صنعت پتروشیمی با ایجاد اشتغال، به جنگ بیکاری رفته‌ است و با تولید ثروت، به کاهش فقر کمک می‌کند؛ آسیب‌های اجتماعی در کشوری که تولید ثروت و اشتغال‌زایی داشته باشد، کاهش می‌یابد.

طرح کیمیا صنایع دالاهو با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰ هزار تن در سال پلی‌استایرن معمولی و مقاوم با سرمایه‌گذاری ۵۶ میلیون دلار و طرح پلی‌استایرن کیمیا صنایع پتروانتخاب اصفهان با ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن پلی‌استایرن معمولی با سرمایه‌گذاری ۳۲ میلیون دلار امروز (چهارشنبه، پنجم آذر) با حضور محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهوری و حسن عباس‌زاده، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی در استان بوشهر به بهره‌برداری رسیدند.