به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، روز گذشته و همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) آیین معنوی تشییع پیکر پاک ۳۰۰ شهید دوران دفاع مقدس در سراسر کشور برگزار شد. در این میان، شهر تهران نیز میزبان ۱۰۰ شهید تفحصشده بود که بر دوش مردم شهیدپرور و قدرشناس پایتخت مسیر دانشگاه تهران تا معراج شهدا را طی کردند.
در حاشیه این مراسم که معطر به یاد و خاطره شهدا و رزمندگان بود، فرشاد مهدیپور عضو هیئت علمی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار آنا عنوان کرد: همیشه در مراسم تشییع شهدای گمنام و شهدای تازه تفحصشده این موضوع در ذهن من شکل میگیرد که پدران و مادران بزرگوار این شهدا در طول این سالها چشم انتظار بازگشت پیکر عزیزشان بودند. بسیاری از آنها در طول این سالها فوت کرده و چند دهه چشم انتظاری آنها تا زمان فوتشان ادامه داشت.
این کارشناس مسائل فرهنگی عنوان کرد: این عزیزان با وجود داغ فراق فرزندانشان، همواره به زندگی امیدوار بودند و آرزویشان بود که به استقبال پیکر فرزندانشان بروند. به نظر من این یک درس بزرگ برای ماست که باید به آینده امیدوار باشیم. هرچند تعداد زیادی از این عزیزان دیگر در کنارما نیستند، ولی ما امروز به استقبال این شهدا آمدهایم تا جای خالی پدر و مادران فقید آنها احساس نشود و امیدوارم که با عنایت خداوند بتوانیم راه این شهدا را هم ادامه دهیم.
انتهای پیام/