شناسهٔ خبر: 75962046 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

آمادگی تأمین اجتماعی برای جایگزینی بیمه تکمیلی با اجرای کامل «قانون الزام»

صاحب‌خبر -

مصطفی سالاری با اشاره به دو سناریوی پیش‌رو توضیح داد: اگر نرخ متعارفی برای بیمه تکمیلی توافق شود، قرارداد با تعدیل لازم مانند سال گذشته ادامه می‌یابد و میان کانون عالی بازنشستگان و شرکت بیمه‌گر منعقد خواهد شد. اما اگر قیمت‌ها غیرمنطقی باشد، تأمین اجتماعی آماده است براساس قانون الزام، خدمات درمان بستری را به‌طور کامل برای بازنشستگان پوشش دهد.

در همین حال، محمد اسدی رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی یادآور شد که طبق قانون الزام مصوب ۱۳۶۸، این سازمان موظف است تمام هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان را بدون پرداخت فرانشیز پوشش دهد؛ از بیمارستان‌های ملکی گرفته تا دولتی و حتی خصوصی، در صورتی که مراحل قبلی نتیجه نداشته باشد.

به گزارش ایسنا، او تأکید کرد در صورت اجرای کامل این قانون، دیگر نیازی به بیمه تکمیلی نخواهد بود و تمام بحث‌ها و جلسات اخیر با هدف کاهش هزینه‌های درمانی و جلوگیری از فشار مالی بر بازنشستگان انجام شده است.