شناسهٔ خبر: 75959882 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

طرز تهیه پنکیک گلابی و شکلات؛ صبحانه‌ای برای بچه‌ مدرسه‌ای‌ ها

پنکیک یکی از خوراکی‌های محبوب بین کودکان است. این خوراکی را می‌توان در طعم‌های متنوعی آماده و سرو کرد.

صاحب‌خبر -

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن این پنکیک خوشمزه، گلابی را نگینی خرد کنید و مواد خشک را الک کنید. تخم‌مرغ و شکر را هم زده و سپس روغن، ماست یونانی و شیر را اضافه کنید.
 
آرد را آرام مخلوط کرده و بعد گلابی و چیپس شکلات را اضافه کنید. مایه را در ماهیتابه داغ بریزید، هر دو طرف را با حرارت ملایم بپزید و در نهایت با سس دلخواه سرو کنید.
 
در ادامه با طرز تهیه این پنکیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای پنکیک گلابی و شکلات برای 2 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
ماست یونانی ۱/۳ پیمانه
شیر ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
گلابی ۱ عدد
چیپس شکلات ۱/۴ پیمانه

مرحله اول: گلابی را آماده کنید

گلابی را به صورت نگینی خرد کنید و سپس آن را کنار بگذارید. آرد، بیکنیگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

مرحله دوم: تخم‌مرغ و شکر را ترکیب کنید

تخم‌مرغ را با همزن برقی هم بزنید. شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و مجددا با همزن برقی هم بزنید.
 
سپس به ترتیب، روغن، ماست یونانی و شیر را به مواد اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.
 
پنکیک گلابی

مرحله سوم: آرد را اضافه کنید

آرد را به آرامی به مواد تخم‌مرغی اضافه کنید و آن را در حد مخلوط شدن، در یک جهت و با همزن دستی هم بزنید.
 
وقتی گلوله آردی باقی نماند به مواد، گلابی خرد شده و چیپس شکلات را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

مرحله چهارم: پنکیک را بپزید

پنکیک را با قاشق در یک ماهیتابه داغ بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید یک طرف پنکیک با حرارت ملایم بپزد.
 
سپس آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم بپزد. پنکیک‌های شما آماده‌اند.
 
می‌توانید روی پنکیک را با سیروپ گلابی یا سس شکلات تزئین کرده و آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پنکیک گلابی و شکلات

برای آماده کردن پنکیک گلابی و شکلات نکات زیر را فراموش نکنید:

با توجه به این که این پنکیک یک نوع پنکیک پف‌دار است، برای مغزپخت شدن آن لازم است حتما در ماهیتابه را بگذارید.
 
برای این که پف پنکیک نخوابد، آن را بعد از اضافه کردن آرد، زیاد هم نزنید.
 
در صورت تمایل می‌توانید کمی هم وانیل به این پنکیک اضافه کنید.
 
برای این که پنکیک در ماهیتابه فرم کروی بگیرد، کف ماهیتابه را چرب نکنید.
 
منبع: اکالا