شناسهٔ خبر: 75950017 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

ورود بیش از ۲۵۰۰ زائر پیاده به مشهد در ایام شهادت حضرت زهرا (س)

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: مجموعاً دو هزار و ۵۶۵ زائر پیاده از ایران و عراق وارد مشهد خواهند شد که حدود ۸۰۰ نفر آنها زائران خارجی از شهر‌های نجف و کربلا هستند.

صاحب‌خبر -

 به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسین رضایی» سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) اظهار داشت: هم‌زمان با فرارسیدن شهادت حضرت زهرا (س)، بیش از دو هزار و ۵۰۰ زائر پیاده داخلی و خارجی تا ظهر امروز وارد مشهد شدند؛ در مجموع دو هزار و ۵۶۵ زائر پیاده از ایران و عراق وارد مشهد خواهند شد که حدود ۸۰۰ نفر آنها زائران خارجی از شهر‌های نجف و کربلا هستند.

وی با بیان این مطلب که اسکان این کاروان‌ها قبل رسیدن به مشهد در رباط خاکستری پیش‌بینی شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امشب، هم‌زمان با شب شهادت حضرت زهرا (س)، از مسیر‌های جاده قدیم قوچان و فریمان نیز ورود زائران پیاده ادامه داشته باشد.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: بیشتر کاروان‌ها از شهرستان‌های خراسان رضوی هستند، همچنین از استان‌های شرقی کشور مانند بیرجند، نهبندان و قائن و نیز شهرستان‌هایی، چون نیشابور و مناطق اطراف شهرستان مشهد؛ برای روز‌های آینده نیز از مسیر جاده قدیم قوچان کاروان‌هایی در حال پیوستن هستند، اما از مسیر کرج ورودی قابل‌توجهی نداریم.

رضایی گفت: ۲۵ ایستگاه صلواتی در مسیر‌های خراسان رضوی فعال است و با اعلام زمان ورود کاروان‌ها، خدمات این ایستگاه‌ها به‌طور کامل ارائه می‌شود، اسکان و استراحت شبانه، استحمام، ارائه وعده‌های غذایی شامل صبحانه، ناهار، شام و میان‌وعده از جمله این خدمات است. همچنین خدمات درمانی و آمبولانس نیز در ایستگاه‌ها حضور دارند.

انتهای پیام/