شناسهٔ خبر: 75935350 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

رئیس بیمارستان حضرت علی‌اصغر (ع) زاهدان؛

مراجعه روزانه ۱۰۰۰ کودک مبتلا به آنفلوآنزا به بیمارستان

نادری، رئیس بیمارستان حضرت علی‌اصغر (ع) زاهدان از مراجعه روزانه ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ کودک مبتلا به آنفلوآنزا به اورژانس بیمارستان علی اصغر (ع) زاهدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام‌جم‌آنلاین ازمهر، مجید نادری، رئیس بیمارستان حضرت علی‌اصغر(ع) زاهدان گفت: روزانه ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ کودک مبتلا به آنفلوآنزا به اورژانس بیمارستان علی اصغر(ع) زاهدان مراجعه می‌کنند که با توجه به شیوع گسترده بیماری آنفلوآنزا، توجه جدی خانواده‌ها به رعایت اصول بهداشت فردی و دستورالعمل‌های بهداشتی ضرورت دارد.

وی افزود: عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یکی از دلایل افزایش انتقال ویروس در جامعه است و ضروری است خانواده‌ها به‌ویژه در این روزها، رعایت آداب سرفه و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

تب بالا، درد عضلانی، لرز و تعریق، سردرد، سرفه خشک و مداوم، خستگی و ضعف را از علائم شایع آنفلوآنزاست و در صورت بروز علائم و مشاهده نشانه‌های هشداردهنده، مراجعه سریع به پزشک ضروری است.