شناسهٔ خبر: 75881994 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

شجریان واقعاً ایرج و گلپا را خانه‌نشین کرد؟

شجریان واقعاً ایرج و گلپا را خانه‌نشین کرد؟

سیدعباس سجادی خاطره‌ای درباره یک جمله تاثیرگذار محمدرضا شجریان در یک جلسه خصوصی نقل کرد و به یک شایعه عجیب درباره این خواننده بزرگ موسیقی سنتی کشورمان پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

اطلاعات آنلاین: سیدعباس سجادی خاطره‌ای درباره یک جمله تاثیرگذار محمدرضا شجریان در یک جلسه خصوصی نقل کرد و به یک شایعه عجیب درباره این خواننده بزرگ موسیقی سنتی کشورمان پاسخ داد.

329708

سیدعباس سجادی، پژوهشگر و کارشناس موسیقی و ترانه  با ذکر یک خاطره به شایعه تکراری درباره زنده‌یاد استاد محمدرضا شجریان پاسخ داد و گفت: در یک جلسه خصوصی در دفتر مدیرعامل خانه موسیقی محمدرضا شجریان جمله‌ای مهم و اساسی را بیان می‌کند که من به خاطر کارهایی که کردم شجریان نشدم، بلکه این اتفاق به خاطر کارهایی که نکردم رخ داد.

سجادی در ادامه گفت: خیلی‌ها مرحوم شجریان را متهم می‌کنند که مسئول خانه‌نشینی اکبر گلپایگانی، ایرج و امثالهم شد اما اگر منصف باشیم می‌بینیم که این موضوع صحت ندارد، درست است که پس از انقلاب شرایط ابراز هنر برای اقای شجریان فراهم شد اما مسئول کار نکردن دیگران او نبوده است. اما من هم معتقدم دست‌هایی در کار بوده که این ماجرا را پیش از انقلاب شروع کرده بودند که یک نسل نو و جدید در موسیقی آوازی و موسیقی ایرانی ایجاد شود. یکی از کسانی که در این زمینه بسیار موثر بود و نگاهی ایدئولوژیک در این حوزه داشت، زنده‌یاد امیرهوشنگ ابتهاج (سایه) بود و ایشان تا روزهای آخر عمرشان یک انسان ایدئولوژیک ماند.

پخش-نشدن-ویدئو

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_bartarinha-1563612_LazyVideo_03-1.mp4 با حجم
0 bytes