شناسهٔ خبر: 75881409 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

طلوع یک ابرپروژه ترافیکی دیگر در شیراز

شهردار شیراز گفت: اجرای فاز دوم بزرگراه ۵۵ متری شهید آیت‌الله رئیسی، سرآغاز فصل تازه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ترافیکی و تکمیل رینگ پیرامونی شیراز است، پروژه‌ای راهبردی که با هدف کاهش بار ترافیکی جنوب و شمال‌غرب شهر، ارتقای ایمنی، کاهش زمان سفر و ایجاد آرامش روانی برای شهروندان در حال اجراست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی با بیان اینکه این بزرگراه با طول تقریبی ۱۴ کیلومتر، سرآغاز فصل جدیدی در توسعه زیرساخت‌های ترافیکی شهر شیراز خواهد بود، اظهار کرد: مسیر این بزرگراه از اتوبان آیت‌الله حسینی الهاشمی آغاز شده و با گذر از محدوده شمال‌غربی شیراز، به حاشیه شهرک گلستان و دوکوهک متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه این ابر پروژه کلید تحول ترافیکی شیراز را بیش از پیش خواهد چرخاند، افزود: فاز نخست این پروژه عظیم، از تقاطع غیر همسطح شهید امیر عبداللهیان تا تقاطع غیر همسطح شهید حسن نصرالله به بهره‌برداری رسیده است.

شهردار شیراز با اشاره به اینکه اکنون کانون توجهات معطوف به فاز دوم این ابر پروژه است، گفت: فاز دوم بزرگراه شهید رئیسی از پل شهید حسن نصرالله آغاز و تا حاشیه دانشگاه پیام‌نور شهرک گلستان امتداد خواهد یافت و می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ توسعه عمرانی و ارتباطی شهر شیراز باشد.

اسدی اضافه کرد: طول این قطعه حیاتی حدود شش کیلومتر و عرض کلی آن حدود ۵۵ متر است که ظرفیت ترافیکی بسیار بالایی را ایجاد خواهد کرد.

وی در تشریح اهداف این پروژه به موارد متعدد و اثرگذار تاکید کرد: انتقال بار ترافیکی جنوب و غرب شیراز از داخل شهر به کمربندی‌ها و کاهش محسوس ترافیک در محورهای حیاتی مانند بولوار دکتر حسابی و محور گویم، سهولت در تردد به سمت شمال‌غرب شیراز و اتصال روان به آزادراه شیراز-اصفهان در آینده، کاهش زمان سفر، افزایش ایمنی، پیش‌بینی کاهش تصادفات و ایجاد آرامش روانی برای شهروندان از جمله اهداف اجرای این پروژه است.

شهردارشیراز کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت با کوتاه‌تر شدن مسیرها و کاهش توقف در ترافیک را از دیگر اهداف این پروژه برشمرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های طبیعی و خوش آب‌وهوای منطقه، این بزرگراه دسترسی به کانون‌های تفریحی مانند پارک کوهستان حاشیه شهرک گلستان را تسهیل و بستری برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و ورزش فراهم می‌کند.

اسدی با بیان اینکه اجرای این پروژه با سختی‌های فنی بسیاری همراه است که با ساخت ابنیه‌هایی که در فاز دوم پیش‌بینی شده برطرف خواهد شد، تصریح کرد: ساخت مجموع ۱۸ دستگاه سازه بتنی آب‌راه به همراه کالورت در ابعاد و مقاطع مختلف، احداث یک پل ۸۰ متری با چهار دهانه ۲۰ متری، ساخت یک تقاطع غیر همسطح کامل برای اتصال به شهرک گلستان از جمله مواردی است که برای این پروژه پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه حدود چهار ماه از آغاز فعالیت اجرایی فاز دوم پروژه می‌گذرد، افزود: همه تلاشمان بر این است که این پروژه ملی مطابق با برنامه زمان‌بندی‌شده پیشرفت کند و در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

شهردار شیراز گفت: بدون شک بهره‌برداری از فاز دوم بزرگراه شهید رئیسی نه‌تنها چهره ترافیکی شیراز را دگرگون خواهد کرد، بلکه نقش‌آفرینی کلان‌شهر شیراز را در شبکه ارتباطی کشور و منطقه ارتقایی تاریخی خواهد بخشید.

به گزارش ایمنا، عملیات اجرایی فاز دوم ابر پروژه بزرگراه ۵۵ متری شهید آیت‌الله رئیسی با شتابی مثال‌زدنی در حال پیشرفت است؛ پروژه‌ای که نویدبخش کاهش محسوس بار ترافیکی در جنوب و شمال‌غرب شهر، تکمیل رینگ پیرامونی و تحولی اساسی در سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری شهروندان شیرازی و مراجعه‌کنندگان به این کلان‌شهر است.