شناسهٔ خبر: 75877143 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

چمران: تعمیر پله‌برقی‌های خراب پایتخت با جدیت در حال انجام است

تهران - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: بخش قابل توجهی از پله‌برقی‌های پایتخت به دلیل مشکلات فنی غیرفعال است، اما تعمیرات آنها در دستور کار قرار گرفته و برخی از دستگاه‌ها از جمله پله‌برقی میدان محمدیه به‌تازگی راه‌اندازی شده‌است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی چمران روز سه شنبه در جلسه ۳۷۲ شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران افزود: این تجهیزات خاموش هستند و علت اصلی این وضعیت، مشکلات فنی و تأمین قطعات است.

وی افزود: پس از انتقال مسئولیت از سازمان زیباسازی به معاونت فنی و عمرانی، پیگیری‌ها با جدیت بیشتری انجام می‌شود و به محض گزارش خرابی، موضوع به‌سرعت به واحدهای مرتبط ابلاغ می‌شود تا تعمیر یا تعویض انجام شود.

این مسئول از راه‌اندازی پله‌برقی میدان محمدیه خبر داد و خاطرنشان کرد: این دستگاه هفته گذشته رسماً وارد مدار شده و موضوع پله‌برقی چهارراه گلوبندک نیز در حال تنظیم نهایی است و به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.

چمران در پاسخ به پرسشی درباره ورود سازمان بازرسی به تخلف ۶ پرونده بلندمرتبه‌سازی، گفت: رونوشت مکاتبات برای شورا ارسال می‌شود، تعداد این پرونده‌ها ۶ مورد نیست، اما برخی مصوبات کمیسیون ماده پنج باید دوباره در شورای عالی شهرسازی بررسی شود.

وی به اختلاف‌نظر میان شهرداری و وزارت راه و شهرسازی درباره کمیسیون ماده پنج اشاره کرد و افزود: سازمان بازرسی نیز نظر خود را ارائه کرده است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: امروز لایحه تسریع در صدور و ساماندهی پروانه ساخت بررسی می شود، البته هیات تطبیق ایراداتی به این لایحه وارد کرده بود که برطرف شده و پاسخ‌ها برای طرح در صحن آماده است تا پس از تصویب به مرحله اجرا برسد.

این مسئول درباره ایرادات هیات تطبیق نسبت به لایحه صدور پروانه توضیح داد: این ایرادات به زمان صدور پروانه مربوط نیست، بلکه به نوع هماهنگی‌های پیش‌بینی‌شده میان شورا و سازمان نظام مهندسی ارتباط دارد.

چمران تأکید کرد: نظام مهندسی نهادی مستقل است و باید نوع تعامل آن با شورا و شهرداری در صحن مشخص شود.

وی در ادامه بار دیگر بر ضرورت سرعت‌بخشی و سامانه‌ای شدن روند صدور پروانه که سال‌ها مورد پیگیری بوده، تأکید کرد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالی درباره سلامت روان رانندگان حمل‌ ونقل عمومی هم اظهار کرد: تست‌های سلامت برای رانندگان انجام می‌شود، اما با وجود این ممکن است در موارد معدودی حوادث ناخواسته پیش بیاید که نباید رخ بدهد.