شناسهٔ خبر: 75873067 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

کتاب «فرهنگ یاران» رونمایی و معرفی شد + عکس

آیین رونمایی و معرفی کتاب «فرهنگ یاران» با حضور معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور در کتابخانه مسجد اعظم قم برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیین رونمایی و معرفی کتاب «فرهنگ یاران» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد عباسی معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور و جمعی از مسئولین و کارمندان کتابخانه‌های آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) و آیت‌الله‌العظمی حائری‌یزدی(ره)، امروز در کتابخانه مسجد اعظم قم برگزار شد.

کتاب «فرهنگ یاران» اثر اسماعیل راهنورد با ویراستاری نجمه باقریان تاریخ شفاهی کتابخانه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) و معرفی این مجموعه فرهنگی و علمی است.

این مراسم به همت معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه و با هدف معرفی این اثر پژوهشی و تشریح اهمیت تاریخ شفاهی در ثبت فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها برگزار شد.

در این برنامه، گزارشی از مراحل تدوین کتاب، اهداف آن و نقش ثبت روایت‌های شفاهی در تقویت حافظه تاریخی نهادهای حوزوی ارائه شد.

کتاب «فرهنگ یاران» رونمایی  و معرفی شد + عکس

کتاب «فرهنگ یاران» رونمایی  و معرفی شد + عکس

کتاب «فرهنگ یاران» رونمایی  و معرفی شد + عکس

انتهای پیام/