شناسهٔ خبر: 75866547 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

مدیریت بحران: سامانه بارشی امروز در ۱۷ استان فعال است/ آلودگی هوای کلانشهر‌ها تا پایان هفته

رئیس مرکز ملی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از فعالیت سامانه‌ بارشی در ۱۷ استان امروز (۲۶ آبان) خبر داد و گفت: تا پایان هفته برای شهرهای صنعتی و پر جمعیت آلودگی هوا پیش‌بینی کرد.

صاحب‌خبر -

ایسنا: رئیس مرکز ملی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از فعالیت سامانه‌ بارشی در ۱۷ استان امروز (۲۶ آبان) خبر داد و گفت: تا پایان هفته برای شهرهای صنعتی و پر جمعیت آلودگی هوا پیش‌بینی کرد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲۶ آبان) سامانه بارشی در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، کردستان، زنجان، شمال کرمانشاه، قزوین، البرز، تهران و با شدت کمتر در همدان، مرکزی، لرستان و ایلام فعال است و سبب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک در ارتفاعات و نقاط سردسیر، بارش برف و در نقاط مستعد سبب تگرگ خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هواادامه داد: نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که سه‌شنبه (۲۷ آبان)  بارش پراکنده و خفیف در خراسان شمالی ادامه دارد. 

به گفته ضیاییان دوشنبه در شمال غرب و سه شنبه در شمال شرق کاهش دما رخ خواهد داد همچنین سه شنبه در جنوب غرب و چهارشنبه و پنجشنبه (۲۸ و ۲۹ آبان) در شرق کشور افزایش باد مورد انتظار است، با این حال از سه شنبه تا پایان هفته افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پر جمعیت دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۷ آبان) صاف گاهی وزش باد ملایم به‌تدریج غبار رقیق با کمینه دمای ۹ و بیشینه دمای ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود همچنین روز چهارشنبه (۲۸ آبان) صاف همراه با غبار محلی خواهد بود و کمینه و بیشینه دما در این روز به ترتیب به ۹ و ۱۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیائیان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس‌فردا (۲۷ و ۲۸ آبان) بندرعباس با بیشینه دمای ۳۲ و ۳۳ درجه سانتی‌گراد گرمترین و شهرکرد با کمینه دمای ۶- و ۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.