شناسهٔ خبر: 75862475 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

هشدار قرمز آلودگی هوا در ۱۴ شهر خوزستان / شرایط برای همه گروه ها"حساس" است

برنا - گروه استان ها: مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: وضعیت آلودگی هوا در هفت شهر خوزستان در شرایط قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار گرفته و هفت شهر دیگر نیز در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است. برنا - گروه استان ها: مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: وضعیت آلودگی هوا در هفت شهر خوزستان در شرایط قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار گرفته و هفت شهر دیگر نیز در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، شهریار عسکری امروز در خصوص وضعیت آلودگی هوای خوزستان اظهار کرد: وضعیت آلودگی هوا در هفت شهر استان در شرایط"قرمز" و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار گرفته و هوای هفت شهر دیگر نیز در وضعیت"نارنجی" و ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.

او با اشاره به داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت هشت صبح امروز دوشنبه ۲۶ آبان ماه، گفت: شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق ۲.۵ میکرون در ایستگاه‌های اهواز، ملاثانی، کارون، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، آغاجاری و بهبهان به‌ترتیب بین ۱۵۱ تا ۱۸۸ بوده که این میزان، شرایط""ناسالم" و "قرمز" را برای شهرهای یاد شده نشان می‌دهد.

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان افزود: هوای اندیمشک، دزفول، شوشتر، لالی، سوسنگرد، شادگان و هفتکل نیز در محدوده شاخص ۱۰۱ تا ۱۵۰ قرار داشته و در وضعیت"نارنجی" و ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.

به گفته عسکری، هوای دزپارت، هویزه و اندیکا در وضعیت "قابل قبول" ثبت شده و هیچ‌یک از شهرهای خوزستان امروز در شرایط "پاک" قرار نداشته‌اند.

لازم به توضیح است که طبق استاندارد شاخص کیفیت هوا(AQI)، اعداد زیر ۵۰ بیانگر هوای پاک و شاخص ۵۱ تا ۱۰۰ قابل قبول است؛ شاخص ۱۰۱ تا ۱۵۰ برای گروه‌های حساس ناسالم و ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم محسوب می‌شود. شاخص‌های بالاتر از ۲۰۰ نیز کیفیت هوا را در محدوده بسیار ناسالم تا خطرناک قرار می‌دهد.

انتهای پیام/