شناسهٔ خبر: 75867012 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

بازسازی ۴۳۵ اتوبوس شهری در تهران؛ افزایش عمر ناوگان و کاهش آلایندگی

۴۳۵ دستگاه اتوبوس شهری در تهران بازسازی شد؛ اقدامی برای کاهش آلایندگی، افزایش ایمنی و ارتقای کیفیت خدمات حمل ونقل عمومی

صاحب‌خبر - بازسازی ۴۳۵ اتوبوس شهری در تهران؛ افزایش عمر ناوگان و کاهش آلایندگی
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد که طی دوره ششم مدیریت شهری، ۴۳۵ دستگاه اتوبوس بازسازی شده و تنها از ابتدای امسال نیز ۴۸ دستگاه به چرخه خدمت رسانی بازگشته است؛ اقدامی که نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات حمل ونقل عمومی دارد.

به گزارش تین نیوز، احمد قیومی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: روند بازسازی ناوگان حمل ونقل عمومی در تهران رو به رشد است و تاکنون در دوره ششم مدیریت شهری، ۴۳۵ دستگاه اتوبوس بازسازی شده است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۸ دستگاه اتوبوس بازسازی و وارد چرخه خدمت رسانی شده و عملیات بازسازی ۵۱ دستگاه دیگر نیز در جریان است. این آمار نشان دهنده ارتقای ظرفیت فنی مجموعه و افزایش کارآمدی فرایندهای تعمیراتی است.

قیومی با اشاره به محدودیت های واردات و قیمت بالای خرید اتوبوس نو، بازسازی اساسی و نیمه اساسی را یکی از اولویت های اصلی مدیریت شهری دانست و گفت: این اقدام علاوه بر افزایش عمر مفید ناوگان، موجب کاهش مصرف سوخت، کاهش آلایندگی و افزایش ایمنی سفرهای شهری می شود.

وی تأکید کرد: رویکرد شرکت واحد این است که هیچ اتوبوسی به دلیل نقص فنی طولانی مدت از چرخه خدمت خارج نماند. افزایش تعداد اتوبوس های قابل بهره برداری، بهبود کیفیت خدمات و افزایش رضایت شهروندان از مهم ترین ثمرات این اقدامات است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران همچنین از برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت مراکز تعمیرگاهی خبر داد و گفت: با توسعه کارگاه های بازسازی و تجهیز آنها به فناوری های جدید، سرعت و کیفیت بازسازی ها در ماه های آینده افزایش خواهد یافت و بخش بیشتری از ناوگان فرسوده به تدریج به چرخه خدمت بازگردانده می شود.