شناسهٔ خبر: 75851248 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

دانشگاه‌ها اشتغال را رونق می‌بخشند

دبیر کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه‌ها با تقویت زیرساخت‌های علمی، مستقیماً اشتغال را رونق می‌بخشند و پیشرفت پایدار را تضمین می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، حسین عبدلی نماینده مردم نطنز، بادرود و قمصر نماینده مردم نطنز و قمصر در مجلس شورای اسلامی در نشست هم‌اندیشی برای راه‌اندازی رشته پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه‌ها موتور محرک رشد علمی، اقتصادی و فرهنگی هر منطقه هستند. هر زمان که توانسته‌ایم زیرساخت‌های علمی و پژوهشی را تقویت کنیم، اثرات آن مستقیماً در رونق اشتغال، افزایش کیفیت خدمات و ارتقای سطح زندگی مردم مشاهده شده است.

وی با بیان اینکه بی‌توجهی به توسعه دانشگاه‌ها در واقع بی‌توجهی به آینده شهرستان است، عنوان کرد: باید با حمایت از مراکز علمی، تأمین تجهیزات آموزشی، ایجاد رشته‌های موردنیاز بازار کار و جذب هیئت‌علمی توانمند، مسیر پیشرفت شهرستان و کشور را هموار کنیم.

دبیر کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی، خیرین و بخش خصوصی برای ارتقای جایگاه دانشگاه‌های شهرستان شد و افزود: سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌ها، سرمایه‌گذاری مستقیم در آینده جوانان و توسعه پایدار است.

به گزارش آنا، این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز و بررسی برنامه‌های پیشنهادی برای ایجاد رشته پرستاری و گسترش امکانات آموزشی این دانشگاه ادامه یافت. 

انتهای پیام/