شناسهٔ خبر: 75848679 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کهگیلویه و بویراحمد میزبان ۶ شهید گمنام دوران دفاع مقدس

مسئول دفتر عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان فردا دوشنبه ۲۶ آبان، میزبان ۶ شهید گمنام دوران دفاع مقدس است.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام کمال جهانبخشی امروز یکشنبه ۲۴ آبان در نشست برنامه‌ریزی حرم تا حرم، افزود: کهگیلویه و بویراحمد فردا میزبان شش شهید گمنام دوران دفاع مقدس است که در ورودی مسیر شیراز به یاسوج بطور باشکوهی مورد استقبال قرار می‌گیرند.

وی اظهار کرد: این شهدای والامقام در یاسوج تشییع و پیکر مطهر سه شهید در استان برای خاکسپاری نگهداری می‌شود و پیکر مطهر سه شهید دیگر پس از تشییع به سایر استان‌ها انتقال داده خواهد شد.

مسئول دفتر عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: پیکر مطهر سه شهیدی که در استان نگهداری شده‌اند، ساعت ۸ صبح روز دوشنبه سوم آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در مراسم پیاده‌روی حرم تا حرم از حرم مطهر امامزاده عبدالله (ع) تشییع، سپس در میدان جهاد بر پیکر این عزیزان نماز اقامه می‌شود.

به گزارش ایسنا، جهانبخشی اضافه کرد: یکی از سه شهید خوشنام پس از تشییع در محوطه دانشگاه فرهنگیان و یکی دیگر در ستاد کنگره شهدای یاسوج به خاک سپرده می‌شوند و یکی هم به گچساران منتقل و در آنجا به خاک سپرده می‌شود.

انتهای پیام