شناسهٔ خبر: 75841035 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مظاهری: کاری کنید حداقل در بازی‌های آسیایی ناگویا دست و پا بسته نباشیم/ مسابقات بوکس قهرمانی کشور "کشکی" شده!

برنا - گروه ورزشی؛ پیشکسوت بوکس کشور گفت: اگر مسابقات قهرمانی کشور در شرایط بهتری برگزار شود و یک بوکسور "راحت" اول نشود، وضع بوکس کشور بهتر می‌شود. برنا - گروه ورزشی؛ پیشکسوت بوکس کشور گفت: اگر مسابقات قهرمانی کشور در شرایط بهتری برگزار شود و یک بوکسور "راحت" اول نشود، وضع بوکس کشور بهتر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، پس از عرم کشب مدال توسط تیم ملی بوکس ایران در مسابقات قهرمانی جهان، تصور می‌شد شاگردان همایون امیری در رویداد بعدی یعنی بازی‌های کشور‌های اسلامی شرایط بهتری را از لحاظ فنی تجربه کنند و با کسب تجربه در میدان جهانی، در رویداد سطح پایین‌تری چون بازی‌های کشور‌های اسلامی شانس خوبی برای کسب مدال داشته باشند. با این حال علی حبیبی‌نژاد و محمد نورانی در همان گام نخست مقابل حریفانی از عراق و اوگاندا متحمل شکسنت شدند و از گردونه رقابت‌ها کنار رفتند. دانیال شه‌بخش نیز با یک پیروزی و یک شکست روی سکو رفت و به مدال برنز دست یافت.

علی مظاهری، مربی تیم ملی بوکس نوجوانان و بوکسور باسابقه کشورمان در خصوص کسب تنها یک برد با حضور سه بوکسور در بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: من به شخصه با حبیبی‌نژاد و شه‌بخش کار کردم و می‌دانم که چقدر توانمند هستند، روی این دو نفر هم برای الآن و هم برای آینده حساب ویژه‌ای باز کنید. می‌توانم بگویم روز آنها نبود که مقابل بوکسور‌های عراقی و ازبکی شکست خوردند.

وی ادامه داد: مسأله اصلی این است که تعداد بوکسور‌های توانمند ما در رده بزرگسالان خیلی کم است. خوشبختانه در رده پایه‌ها الان شرایط خوبی داریم و اینها در عرصه بزرگسالان اگر پخته‌تر شوند، با بوکسور‌های ازبک و قزاق هم برابری می‌کنند. در حال حاضر در رده‌های پایه شرایط مناسبی برقرار است اما رده بزرگسالان در گذشته به خوبی تغذیه نشده بود که الان چنین وضعیتی دارد.

پیشکسوت بوکس کشور در ادامه با توصیه به فدراسسیون بوکس گفت: فدراسیون باید نگاه ویژه‌ای به استان‌‎های بوکسورساز مثل کرمانشاه، گیلان، مازندران و... داشته باشد که در آینده حتما تیم قوی‌ای در اختیار داشته باشیم. اما تیم ملی بزرگسالان در شرایط کنونی کار خیلی سختی دارد و خصوصا آن که بازی‌های آسیایی ناگویا در پیش است. در بازی‌های آسیایی رسیدن به مدال اصلا کار راحتی نیست. در گذشته ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و... تک ستاره بودند اما حالا شرایط فرق کرده و برای ما حتی بوکسور عراقی هم خط و نشان می‌کشد یا مثلا بوکسور اردنی قهرمان جهان می‌شود. باید از الآن به فکر برنامه‌ریزی و نظارت دقیقی باشیم که حداقل در بازی‌های آسیایی دست و پا بسته ظاهر نشویم.

مظاهری: کاری کنید حداقل در بازی‌های آسیایی ناگویا دست و پا بسته نباشیم/ مسابقات بوکس قهرمانی کشور

وی در پاسخ به اینکه او چه موضوعی را دلیل به وجود آمدن این وضعیت در بوکس بزرگسالان می‌داند، گفت: فدراسیون در حال حاضر دست و پا بسته شده است، باید همه ارکان دست به دست هم بدهند و همدل باشند؛ چیزی که ما در فدراسیون آن را نمی‌بینیم. همه به دنبال زدن همدیگر هستند تا به تیم ملی بزرگسالان برسند. در صورتی که در رده نوجوانان و جوانان اتفاقات خوبی افتاده اما تیم ملی بزرگسالان ما ویترین بوکس کشور است و باید به آن رسیدگی شود.

مظاهری یادآور شد: در بازی‌های آسیایی بحرین با مربیان قزاق و ازبک دوست بودم، آنها به من می‌گفتند از اینکه بوکسورهایشان در گروه بوکسور‌های ما قرار نگرفتند، خیلی خوشحالند، چون می‌دانستند در تقابل با بوکسور‌های ما شکست می‌خورند و حذف می‌شوند. جالب است که ازبکستان با نماینده‌های رده امید خود در بازی‌های کشور‌های اسلامی شرکت کرد و بوکسور ۱۹ ساله آنها قهرمان شد. متاسفانه در اینجا مربی نما‌ها کارشناسی‌های غیرعلمی می‌کنند. فدراسیون باید اردوی شبانه روزی تدارک ببیند، با اردو‌های ۱۰ روزه کاری پیش برده نمی‌شود و آب در هاون کوبیدن است. باید به مسائل مربوط به تغذیه و خوابگاه هم رسیدگی شود تا بوکسور‌های ما بدون دغدغه در اردو حضور داشته باشند.

پیشکسوت بوکس در مورد حضور کادرفنی خارجی در تیم ملی بزرگسالان گفت: من همان زمان هم مخالفت شدیدی با حضور مربیان کوبایی داشتم، هزینه زیادی روی دست فدراسیون گذاشت که عایدی هم نداشت. در صورتی که ما باید تصمیمات حساب شده‌ای بگیریم و کارشناسی کنیم ببینیم کدام تورنمنت به درد تیم ملی می‌خورد. از طرفی مسابقات قهرمانی کشور باید پویا باشد. مسابقات قهرمانی کشور "کشکی" شده و در داوری هم خیلی ضعیف هستیم. فدراسیون باید این مسائل را حل کند تا قرار نباشد در هر دوره استان میزبان با داوری قهرمان شود و در نهایت بوکسور‌هایی به تیم ملی بیایند که کارایی ندارند. فدراسیون باید کدورت‌ها را با چهره‌هایی که کوله باری از تجربه هستند، حل کند تا اوضاع تیم ملی بزرگسالان هم مثل رده پایه سر و سامان پیدا کند.

وی در پاسخ به اینکه نسل جوان در آینده چقدر می‌تواند در فضای تیم ملی بزرگسالان امیدوارکننده ظاهر شود، گفت: قطع به یقین بوکسور‌های توانمندی داریم که می‌توانند پشتوانه خوبی برای تیم ملی باشند اما باید حمایت از آنها ادامه‌دار باشد. از بین هر ۱۰ نفر در رده پایه حتی اگر ۳ بوکسور شاخص به تیم ملی بزرگسالان برسد عالی می‌شود. مطمئن باشید اگر مسابقات قهرمانی کشور در شرایط بهتری برگزار شود و یک بوکسور "راحت" اول نشود، وضع بوکس کشور بهتر می‌شود.

انتهای پیام/