شناسهٔ خبر: 75838521 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

گزارش خبرنگار اعزامی آنا از ریاض

وقتی ساعی دست به کار می شود/ تشخیص مشکل سیستمی از روی سکوها و گرفتن خطا توسط رئیس فدراسیون تکواندو

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو در مسابقه رده‌بندی خوش‌روش و آقایف متوجه مشکل هوگوی ملی‌پوش آذربایجان شد. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی آنا از ریاض، در مبارزه رده‌بندی تکواندو ۷۴- کیلوگرم مردان بین علی خوش‌روش و جواد آقایف از آذربایجان در ششمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی، هوگوی الکترونیک تکواندوکار آذربایجان دچار مشکل شده بود که به ضربات خوش‌روش امتیاز داده نمی‌شد.

از اواسط راند اول، در حالی که داوران و مجید افلاکی، سرمربی تیم متوجه مشکل هوگوی آقایف نشده بودند، هادی ساعی از روی سکوها این مشکل را متوجه شد و چند بار تلاش کرد تا افلاکی را به اعتراض وادارد. با این حال در سر و صدای داخل سالن، سرمربی تیم ایران متوجه نمی‌شود که همین موضوع کلافگی ساعی را هم به دنبال داشت.

در نهایت رئیس فدراسیون تکواندو از طریق پزشک تیم این ایراد را به گوش افلاکی رساند و سرمربی تیم با کارت کشیدن، اعتراض را ثبت کرد که داوران هم متوجه شدند هوگوی تکواندوکار آذربایجان مشکل پیدا کرده است و دستور دادند این هوگو عوض شود.

انتهای پیام/