شناسهٔ خبر: 75834344 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استقبال از شش شهید گمنام در ۲۵ مدرسه و مسجد بوشهر برگزار می‌شود

برنا - گروه استان‌ها: فرماندار بوشهر اعلام کرد همزمان با استقبال از شش شهید گمنام، برنامه‌های فرهنگی و معنوی در ۲۵ مدرسه، مسجد و کانون فرهنگی هنری شهرستان برگزار خواهد شد. برنا - گروه استان‌ها: فرماندار بوشهر اعلام کرد همزمان با استقبال از شش شهید گمنام، برنامه‌های فرهنگی و معنوی در ۲۵ مدرسه، مسجد و کانون فرهنگی هنری شهرستان برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از بوشهر : محمد مظفری فرماندار بوشهر در نشست برنامه‌ریزی مراسم استقبال از شهدای گمنام با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری مراسمی باشکوه تأکید کرد. وی افزود تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به انجام اقدامات لازم براساس کمیته‌های مصوب شامل کمیته استقبال، اجرایی، پشتیبانی و تبلیغات هستند.

مظفری یادآور شد مراسم رسمی استقبال از پیکر مطهر شهدای گمنام از فرودگاه بین‌المللی بوشهر انجام می‌شود و آیین تشییع طبق مسیرهای تعیین‌شده در سطح شهر برگزار خواهد شد. محور اصلی مراسم شعار خوش آمدید قهرمان است و زمان دقیق مراسم متعاقباً اعلام خواهد شد.

فرماندار بوشهر با اشاره به پیشینه پرافتخار مردم این خطه در دفاع از سرزمین، گفت مراسم استقبال از شهدای گمنام فرصتی برای تجدید میثاق با مسیر دفاع مقدس و تقویت وحدت و انسجام اجتماعی است.

وی افزود همزمان با این مراسم برنامه‌های فرهنگی و معنوی در ۲۵ مدرسه، مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری برگزار می‌شود و مراسم وداع با شهدا در مسجد ولایت انجام خواهد گرفت. محور اصلی این برنامه‌ها تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و مشارکت فعال نوجوانان و جوانان است.

مظفری در پایان به تمهیدات ترافیکی مراسم اشاره کرد و گفت محدودیت‌های مسیر و راه‌های جایگزین از شب قبل از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد تا مراسم با نظم و آرامش برگزار شود.

برچسب‌ها: