سید موید علویان، گفت: چای سبز، یکی از پرمصرفترین نوشیدنیهای دنیا، از برگهای گیاه کاملیا سیننسیس تهیه میشود و به دلیل نبود اکسیداسیون، سرشار از آنتیاکسیدانهای فعال باقی میماند.
وی افزود: مطالعات نشان دادهاند که مصرف روزانه چای سبز، به ویژه برای افراد چاق یا کم تحرک، میتواند از تجمع چربی در اطراف کبد پیشگیری کند. البته اثرگذاری آن زمانی کاملتر است که با رژیم غذایی غنی از سبزیجات و میوهها همراه باشد.
علویان در ادامه به خواص کلیدی چای سبز، اشاره کرد و گفت: افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن، یکی از خواص چای سبز است که با ترکیب کافئین و کاتچینها موجب تسریع چربی سوزی میشود.
به گفته وی، چای سبز با خنثی سازی رادیکالهای آزاد از سلولها محافظت می کند و موجب پیشگیری از سرطان میشود.
استاد پیشکسوت دانشگاه ادامه داد: مصرف چای سبز موجب کاهش LDL و جلوگیری از تجمع چربی در رگها میشود که مهمترین عامل محافظتی قلب و عروق است.
علویان افزود: ترکیب کافئین و ال-تیانین به افزایش تمرکز، آرامش ذهنی و کاهش استرس کمک میکند.
وی با عنوان این مطلب که نوشیدن روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز، به ویژه بین وعدههای غذایی، میتواند اثرات مثبتی بر سلامت عمومی بدن داشته باشد، گفت: اما زیاده روی در مصرف آن ممکن است سبب بیخوابی یا مشکلات گوارشی شود.