شناسهٔ خبر: 75828034 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران:

۱۳۰ طرح نیمه‌تمام مدرسه‌سازی در مازندران وجود دارد

ساری- ایرنا- مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران از نیمه کاره بودن ۱۳۰ پروژه در سطح استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با مشارکت خیرین، مردم و اعتبارات دولتی در حال تکمیل است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مهدی استادیان روز شنبه در نشست شورای اجتماعی مازندران در ساری با بیان اینکه در هفته دولت و مهر امسال ۳۰ پروژه با حدود ۱۷۰ کلاس درس با زیربنای بیش از ۲۷ هزار متر مربع تحویل اداره کل آموزش و پرورش مازندران شد، اظهار کرد: این پروژه‌ها شامل تعدادی مدارس، سالن‌های ورزشی و دارالقرآن بوده است.

وی با بیان اینکه تجهیزات به گونه‌ای تامین شد که مدارس دچار مشکل نباشند، افزود: در حال حاضر گرمایش مدارس در اولویت قرار دارد که در حال راه اندازی و فراهم کردن شرایط برای رفع این دغدغه هستیم.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران با اشاره به اینکه بخشی از پروژه‌های نیمه تمام در قالب طرح توسعه عدالت آموزشی که مورد تاکید دولت است در حال اجرا است، تصریح کرد: جلسات متعددی با حضور استاندار و فرمانداران شهرستان‌ها برای انجام این پروژه‌ها صورت گرفته است که از جمله می‌توان به مدرسه لتینگان در نوشهر اشاره کرد که توسط یکی از خیرین در حال اجرا است.

۱۳۰ طرح نیمه‌تمام مدرسه‌سازی در مازندران وجود دارد

استادیان از مردم و خیرین خواست تا برای اتمام پروژه مدارس و تجهیز آنها در نقاط مختلف استان، کمک‌های خرد خود را در سایت «بساز مدرسه» واریز کنند.

وی خاطر نشان کرد: برای گرمایش مدارس قرار بر این شد کل بخاری‌های گازی و نفتی در نقاط مختلف جمع‌آوری شود و از وسایل گرمایش جایگزین استفاده شود که حجم زیادی از بخاری‌ها برداشته شد و تنها ۳۰ مدرسه باقی مانده است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران ادامه داد: استانداردسازی در کل مدارس تقریبا به اتمام رسیده است و تنها ترمیم جزئی باقی مانده است که توسط آموزش و پرورش انجام می‌شود.

استادیان تاکید کرد: برای تجهیز مدارس به محض اینکه اعتبارات اختصاص یابد خریداری خواهد شد و با توجه به سرانه هر شهرستان این تجهیزات تقسیم می‌شود.

به گزارش ایرنا، حدود ۲۳ هزار کلاس درس در مازندران وجود دارد که امسال ۵۲۸ هزار دانش‌آموز در این کلاس‌ها تحصیل می‌کنند.