شناسهٔ خبر: 75825163 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

سرمربی تیم بسکتبال مهگل البرز در گفت وگو با آنا:

مصدومان ما طی روز‌های آینده بر می‌گردند/ بین تیم‌ها فاصله مالی کهکشانی ایجاد شده است

سرمربی تیم بسکتبال مهگل البرز گفت: بودجه‌های بسیار بالایی که رقبا داشتند، فاصله مالی زیادی بین برخی تیم‌ها و تیم‌های بالای جدول ایجاد شد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا اسلامی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، در خصوص تعطیلی لیگ برتر بسکتبال کشورمان گفت: دور اول لیگ امسال به‌ اصطلاح شروع شد و واقعاً باید بگویم لیگ بسیار سختی را شاهد هستیم. تیم‌هایی که برای قرار گرفتن روی سکو سرمایه‌گذاری کردند، امسال بسیار زیادتر از سال گذشته‌اند و شاید دو برابر تیم‌های پارسال، و همگی با برنامه آمده‌اند. حضور بازیکنان خارجی، بازیکنان سابق NBA، بازیکنانی با سابقه بازی در اروپا، در بالاترین سطح بسکتبال فوق‌العاده است. فکر می‌کنم باشگاه‌ها امسال سرمایه‌گذاری خیلی خوبی انجام داده‌اند و حضور بازیکنان خارجی‌شان قابل‌توجه بوده است.

چند مصدوم داریم که ظرف ده روز آینده به جریان تیم برمی گردند

وی درباره شرایط تیم مهگل گفت: دور اول مسابقات، بازی‌های بسیار نزدیک و سختی داشتیم. شاید بتوان گفت بسیاری از مسابقات قابل پیش‌بینی نبودند. اکثرشان بعد از هفته دوم و سوم به اوج رسیدند. حالا هم که لیگ به‌دلیل برگزاری مسابقات تیم ملی متوقف شده، معمولاً تیم‌ها یک هفته استراحت دارند. تیم ما هم یک هفته استراحت دارد تا بازیکنان از نظر روحی بازیابی شوند و بازیکنان مصدوم بتوانند شرایط خود را بهبود دهند. ان‌شاءالله از شنبه مجدداً برنامه‌هایمان را از سر می‌گیریم و تمرینات را با جدیت ادامه خواهیم داد تا برای مرحله دوم مسابقات با آمادگی کامل وارد شویم.

اسلامی در خصوص مصدومان این تیم گفت: قبل از شروع لیگ، یکی از بازیکنان تأثیرگذار و خوب‌مان، شهریاری، در بازی پیش‌فصل دچار مصدومیت شد و در کل دور اول مسابقات نتوانست تتیم را همراهی کند. یکی دو بازیکن دیگر هم در بازی آخر مصدوم شدند، اما خوشبختانه مصدومیت‌شان جدی نیست و فکر می‌کنم ظرف یک هفته تا ده روز آینده به جریان تیم برگردند. شرایط سایر بازیکنان هم خوب است و ان‌شاءالله از شنبه تمرینات‌مان را با جدیت دنبال می‌کنیم.

چند بازیکن تیم ملی در استقلال در کنار یکدیگر بازی می‌کنند و هماهنگی خوبی دارند

اسلامی درباره مرحله انتخابی جام جهانی بسکتبال که تیم ملی برای آن آماده می شود گفت: با نتایج خوبی که بازیکنان تیم ملی در مسابقات کاپ آسیا گرفتند، روحیه و انگیزه مضاعفی در تیم ملی ایجاد شد. همین امر باعث شد فدراسیون برنامه‌ریزی کند تا در این مقطع، اردوی طولانی‌مدتی برای تیم ملی در نظر گرفته شود. تیم خوب‌مان در گرگان و دیگر باشگاه‌های برتر کشور چند بازیکن ملی‌پوش در اختیار دارند و بازیکنانی که در اردوی تیم ملی هستند، از شرایط مسابقاتی خوبی برخوردارند. به نظر من از نظر آمادگی، شرایط تیم خوب است. حدود هشت بازیکن تیم هم‌اکنون در باشگاه‌های مختلف و استقلال در کنار یکدیگر بازی می‌کنند و این هماهنگی باشگاهی به هماهنگی تیم ملی هم کمک خواهد کرد. خوشبختانه لیگ امسال بسیار باکیفیت و منظم آغاز شد و همه تیم‌ها با برنامه جلو رفتند. همان‌طور که نتایج را هم دنبال می‌کنید، شرایط لیگ فوق‌العاده خوب است. من خوش‌بین هستم و ان‌شاءالله در این پنجره تیم ملی مشکلی نخواهد داشت و بتوانیم با موفقیت از این مرحله عبور کنیم.

فاصله مالی کهکشانی بین تیم‌ها و تیم‌های بالای جدول ایجاد شد

سرمربی تیم مهگل البرز در خصوص مسائل مالی این باشگاه اظهار داشت: باشگاه ما یک مجموعه برنامه‌محور است و تصمیماتش را بر اساس احساسات یا اتفاقات لیگ نمی‌گیرد. از قبل برنامه مشخصی برای فصل تدوین شده بود و افزایش منطقی بودجه هم در برنامه‌ریزی باشگاه دیده شده بود. اما متأسفانه با توجه به تورم و بودجه‌های بسیار بالایی که رقبا داشتند، فاصله مالی زیادی بین برخی تیم‌ها و تیم‌های بالای جدول ایجاد شد. فاصله‌ای که می‌توان گفت کهکشانی است! همین موضوع کار را سخت کرده، چون نه می‌توان بازیکن خارجی باکیفیت بالا جذب کرد، نه می‌توان ملی‌پوشان را حفظ کرد. ما سال گذشته بازیکنان بسیار خوبی داشتیم که عملکرد درخشانی داشتند، اما متأسفانه نتوانستیم آن‌ها را حفظ کنیم.

وی افزود: سعی کردیم حدود ۵۰ درصد نیروهای بومی و بازیکنانی را که با توان مالی باشگاه هماهنگ بودند، جذب کنیم. خوشبختانه بازیکنان با انگیزه تمرین می‌کنند، اما واقعیت این است که شرایط نسبت به پارسال کاملاً متفاوت است. من فکر می‌کنم حدود ۴۰ درصد تیم‌ها نسبت به سال گذشته شرایط بهتری پیدا کرده‌اند. حضور نیروهای جوان هم تأثیر مثبتی داشته و حتی بازیکنان باتجربه هم امسال با انگیزه‌تر و آماده‌تر در لیگ حاضر شدند.

دعوتی از سوی کشور روسیه برای شرکت در یک تورنمنت صورت گرفته که هنوز نهایی نشده است

مربی تیم ملی بانوان در خصوص شرایط این تیم گفت: فعلاً تیم ملی بانوان تمرین خاصی ندارد و برای امسال برنامه مشخصی اعلام نشده است. البته دعوتی از سوی کشور روسیه برای شرکت در یک تورنمنت صورت گرفته بود، اما هنوز نهایی نشده است. باید دید با توجه به زمان اولین مسابقه رسمی، فدراسیون و کمیسیون بانوان چه تصمیمی برای برنامه‌ریزی می‌گیرند. در حال حاضر، تیم دختران زیر ۱۸ سال در حال انجام کارهای استعدادیابی هستند و فکر می‌کنم از یکی دو ماه آینده ترکیب اصلی‌شان مشخص شود تا برای مسابقات آسیایی آماده شوند.

انتهای پیام/