شناسهٔ خبر: 75824498 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

سرهنگ توئی: سارق سابقه‌دار در بجنورد به ارتکاب ۱۲ فقره سرقت ... -

اقتصاد ایران: بجنورد- رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی گفت: سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار که اقدام به ۱۲ فقره سرقت از اماکن خصوصی در بجنورد کرده بود، با عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از خبرگزاری پلیس سرهنگ تقی توئی گفت: پس از گزارش چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی در بجنورد، رسیدگی به موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، موفق به شناسایی متهم سابقه‌دار شدند و او را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

سرهنگ توئی تصریح کرد: متهم در بازجویی‌های اولیه به ارتکاب ۱۲ فقره سرقت اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شده است.

رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی از شهروندان خواست با رعایت نکات پیشگیرانه، فرصت سرقت را از مجرمان سلب کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را سریعاً به پلیس اطلاع دهند.

برچسب‌ها: