شناسهٔ خبر: 75818109 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار کرمان:

ماموریت اصلی خبرنگاران در نبرد تمدنی، امیدآفرینی است

کرمان- ایرنا- معاون امنیتی انتظامی استاندار کرمان با بیان اینکه خبرنگار انقلابی روایت‌گر امید است خطاب به اهالی رسانه اظهار داشت: مأموریت اصلی شما امیدآفرینی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل روابط عمومی استانداری کرمان، رحمان جلالی در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی سواد رسانه‌ای، هوش مصنوعی و خبرنویسی در سیرجان با تحلیل وضعیت جهانی و محوریت یافتن جنگ نرم رسانه‌ای گفت: میدان روایت، جایی است که خبرنگار فرمانده آن است.

وی با اشاره به ارزیابی برخی مراکز راهبردی بین‌المللی درباره جنگ‌های اخیر رژیم صهیونیستی افزود: هدف دشمن در این نبردها، ایجاد شکاف ملی و کاهش انسجام حول محور حکومت‌هاست و از همین رو نقش خبرنگاران تنها یک فعالیت رسانه‌ای نیست، بلکه به وظیفه‌ای تمدنی تبدیل شده است.

جلالی با قدردانی از اساتید و خبرنگاران شرکت‌کننده در دوره آموزشی، تأکید کرد: قلم شما سنگرشکن است و هر خبر امیدآفرین، گامی در مسیر ساخت تمدن اسلامی محسوب می‌شود.

به گفته او، مراکز فکری دشمنان جمهوری اسلامی دو راهبرد اصلی را دنبال می‌کنند: ایجاد ناامیدی و دامن‌زدن به اختلافات داخلی؛ راهبردهایی که خبرنگاران باید با آن‌ها مقابله کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: امروز سخنگویان جریان‌های معارض به زبان فارسی سخن می‌گویند و این مسئله نشان می‌دهد که میدان روایت به داخل جامعه ما منتقل شده و ضرورت بهره‌گیری از فرصت دفاع شناختی بیش از گذشته احساس می‌شود.

جنگ امروز، نبردی تمدنی است

در ادامه این مراسم، سرهنگ حمیدرضا حسین‌خانی، معاون سپاه ثارالله استان کرمان نیز با تبیین ابعاد نوین جنگ رسانه‌ای و شناختی اظهار کرد: نبرد امروز نه نظامی است و نه صرفاً سیاسی؛ بلکه جنگی تمدنی در سطح جهانی است.

وی با بیان اینکه انسان امروز با آزمونی «متفاوت و سنگین‌تر» نسبت به نسل‌های پیشین روبه‌روست، افزود: دشمن با اتکا به ابزارهای رسانه‌ای و شناختی می‌کوشد تحقق تمدن اسلامی و ظهور را به تأخیر بیندازد.

معاون سپاه ثارالله تأکید کرد: رسانه اکنون مهم‌ترین جبهه در تقابل تمدنی اسلام و غرب است. آن‌ها با برنامه‌ریزی دقیق، ساختارهای ذهنی جوامع اسلامی را هدف قرار می‌دهند؛ در حالی که تمدن اسلامی بر پایه خداشناسی، انسان‌شناسی، وظیفه‌شناسی و دشمن‌شناسی شکل گرفته است.