شناسهٔ خبر: 75812972 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر کل تبلیغات اسلامی یزد: «نخل عاشقی ۲» در یزد برگزار می‌شود

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد، از برگزاری آیین «نخل عاشقی ۲» و تجلیل از ۶۵ نفر از خادمان فرهنگ عاشورایی در استان یزد خبر داد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام‌ مجتبی صداقت با اشاره به برپایی آئین تجلیل از خادمان فرهنگ عاشورایی استان با عنوان «نخل عاشقی ۲» به همت شورای هیئات مذهبی شهرستان یزد، اظهار کرد: این رویداد فرهنگی مذهبی با هدف قدردانی از تلاش‌های خالصانه ذاکرین و فعالان مراسم عزاداری حضرت سیدالشهداء (ع)، در حسینیه ایران برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: نخل عاشقی ۲ میزبان فعالان عرصه عاشورایی در ۱۰ گروه تخصصی بوده و از حدود ۶۵ نفر از فعالان این عرصه تجلیل می‌شود، همچنین تعدادی از خواهران فعال در زمینه فرهنگ عاشورایی نیز مورد تکریم قرار می‌گیرند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خاطرنشان کرد: در این رویداد مهم فرهنگی از تعدادی از مدیران هیئات مذهبی، چاوشی‌خوانان سنتی، شعرا و هنرمندان عاشورایی، مداحان و نوحه‌خوانان (در سه رده سنی زیر ۱۶ سال، زیر ۵۰ سال و بالای ۵۰ سال، واعظ و منبری، بانی روضه، علم‌گیرها و خدمه روضه تجلیل به عمل می‌آید.

وی افزود: همچنین از نمایندگان فعال در ادارات و ارگان‌های دولتی که در راستای پوشش مراسم و بسترسازی برنامه‌های عزاداری زحمت کشیده‌اند، تحت عنوان «خادمان حسین» تقدیر به عمل خواهد آمد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گفت: در این مراسم همچنین از یک شهید والامقام دوران جنگ تحمیلی میزبانی خواهیم کرد و یاد شهیدان راه حق را که به برگزاری سنت‌های دهه محرم در خط مقدم جبهه اهتمام داشتند گرامی می‌داریم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی یزد در روز پنجشنبه ۲۲ آبان، صداقت در پایان با اشاره به این که این مراسم دوشنبه ۲۶ آبان از ساعت ۱۷:۴۵ الی ۲۰ در محل حسینیه صاحب‌الزمان محمود آباد برگزار خواهد شد، بیان کرد: این آئین به صورت زنده از طریق شبکه استانی یزد و چند شبکه دیگر پخش خواهد شد و به سمع و نظر مردم شریف استان خواهد رسید.

انتهای پیام