شناسهٔ خبر: 75811625 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

اتمام ساخت پایانه مسافربری نورآباد ممسنی پیگیری می‌شود

اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس در سفر نظارتی خود به استان فارس، از پروژه ساخت پایانه مسافربری نورآباد ممسنی بازدید کردند و قرار شد اتمام ساخت این پایانه را در اسرع وقت از دستگاه‌های اجرایی مربوطه پیگیری کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خانه ملت؛ رییس و اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی که به استان فارس سفر کرده‌اند، با حضور در شهرستان ممسنی از تصفیه خانه فاضلاب این شهرستان بازدید کردند.

براساس این گزارش؛ تصفیه خانه فاضلاب نورآباد شهرستان ممسنی به عنوان بزرگ‌ترین طرح زیست محیطی غرب استان فارس با ۴۰ میلیارد تومان هزینه در زمینی به وسعت ۵ هکتار ساخته شده و هر شبانه روز ۷ هزار و ۶۰۰ متر مکعب فاضلاب رها شده شهر نورآباد را جمع آوری و تصفیه می‌کند. این تصفیه خانه به تجهیزات و ماشین آلات روز دنیا مجهز است و از پساب آن برای مصرف صنعتی و کشاورزی استفاده می‌شود.  

در ادامه سفر اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس به شهرستان ممسنی استان فارس، از عملیات احداث پایانه مسافربری این شهرستان بازدید کرده و از نزدیک در جریان روند اقدامات انجام شده قرار گرفتند.

اتمام ساخت پایانه مسافربری نورآباد ممسنی پیگیری می‌شود

پایانه مسافربری شهرستان ممسنی با گذشت چندین سال از آغاز عملیات ساخت، همچنان نیمه کار باقی مانده است و علی رغم بازدیدها و وعده‌های مکرر مسئولان اجرایی در سال های اخیر، روند ساخت پایانه کُند بوده و به سرانجام نرسیده است و حمل و نقل عمومی در فضایی موقت و اجاره‌ای انجام می‌شود که اعضای کمیسیون قرار شد در اسرع وقت از دستگاه‌های اجرایی ذی ربط موضوع را پیگیری کنند.

گفتنی است؛ محمدصالح جوکار، رستگار یوسفی، غلامرضا توکل شوریجه، قاسم روانبخش، محمد بیات، کامران پولادی، کامران غضنفری، گقارد منصوریان، علی احمدی و امید نصیبی از اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در سفر نظارتی به استان فارس حضور دارند. /

پایان پیام