شناسهٔ خبر: 75809402 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

گروه رستاک نامزد بهترین آلبوم موسیقی محلی جهان شد

رکنا: اتحادیه بین‌المللی موسیقی محلی (فولک) آلبوم از خاک و آفتاب، کاری از گروه رستاک را نامزد دریافت جایزه جهانی بهترین آلبوم سال کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، آلبوم «از خاک و آفتاب»، نخستین آلبوم این گروه است که پس از مهاجرتشان از ایران تولید و منتشر کرده‌اند.

گروه رستاک تلاش کرده که قطعاتی از نواحی مختلف ایران مانند بلوچستان، کردستان و لرستان و البته قطعه‌ای از موسیقی افغانستان را در این آلبوم جای دهد. این اولین تجربه تهیه و تولید این گروه بعد از مهاجرت آن‌ها از ایران است.

مراسم اهدای این جایزه ۲۱ ژانویه (اول بهمن) آینده در شهر نیواورلئان در ایالت لوییزیانای امریکا برگزار می‌شود.

بهزاد پورنقی، مدیر گروه رستاک همچنین از حضور این گروه در جشنواره موسیقی قومی استکهلم خبر داد و گفت:  ما برای ۲۳ نوامبر در جشنواره گلوبال ساوندز که یک جشنواره موسیقی جهانی است و اغلب دربرگیرنده موسیقی قومی از اقصی نقاط دنیاست شرکت می کنیم و اجرا خواهیم داشت.