شناسهٔ خبر: 75803989 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی

کیک ماربل کدو حلوایی نوعی کیک پاییزی بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ با طعم کدو حلوایی و دارچین است که دستور پخت آسانی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کیک‌ها از جمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک‌های میوه‌ای به دلیل عطر و بوی میوه‌ تازه‌ای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی لندو به سبک سیستان و بلوچستان + عکس مراحل

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کلوچه فومن خانگی

کدو حلوایی یکی از سبزیجات خوش رنگ و سرشار از خاصیت پاییزی است که به صورت پخته در انواع غذاها، سوپ‌ها و کیک و دسرها استفاده می‌شود. کیک کدو حلوایی از جمله کیک‌های خوش رنگ و خوش عطر میوه‌ای است که پخت آن با شروع فصل پاییز و رسیدن کدو حلوایی رونق پیدا می‌کند و عصرانه‌ای دلچسب برای عصرهای پاییزی و بارانی است. کیک ماربل کدو حلوایی نوعی کیک کدو حلوایی دو رنگ است که از دو لایه کدو حلوایی و کاکائویی تشکیل شده است و علاوه‌بر عطر و طعم ویژه دارای رنگ و ظاهر جذابی است. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماربل کدو حلوایی
آرد سفید قنادی: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر سفید: ۱۸۰ گرم
شکر قهوه‌ای: ۷۰ گرم
روغن مایع: ۱۶۰ گرم
شیر یا ماست هم زده: ۱۰۰ گرم
پوره کدو حلوایی: ۲۵۰ گرم
پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای قسمت شکلاتی
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
شیر داغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک ماربل کدو حلوایی

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل، شکر سفید و شکر قهوه‌ای داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

در مرحله بعد روغن مایع و ماست را اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید، سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد همزن برقی را کنار بگذارید.

در مرحله بعد آرد، بکینگ‌پودر، نمک، پودر دارچین و زنجبیل را که از قبل با هم مخلوط و الک کرده‌اید، کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد کیک مخلوط شود.

کف قالب موردنظرتان را چرب یا کاغذ روغنی پهن کنید.

شیر داغ و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس دو ملاقه از مایه کیک بردارید و با پودر کاکائو و شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

حالا یک ملاقه از مایه کیک را داخل قالب بریزید و مقداری از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و دوباره مایه کیک بریزید.

این کار را تا جایی ادامه بدهید که مایه اصلی کیک و مایه کاکائویی هر دو تمام شود.

حالا قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل داغ کرده‌اید، به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

بعد از پخت کیک، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید، نوش جان.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: