شناسهٔ خبر: 75786656 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پای نارنگی؛ دسر خوشمزه پاییزی

پای نارنگی نوعی دسر و شیرینی بسیار لطیف و خوشمزه با عطر و بوی پاییز است که دستور پخت آسانی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پای pie در اصطلاح انگلیسی به غذای پخته شده با خمیر می‌گویند که یا با مواد شیرینی و خامه‌ای یا با مواد غذایی و خوراکی شور پر می‌شود. تاریخچه پای معمولا به دوران باستان و امپراطوری یونان و روم باز می‌گردد. پای از یک لایه خمیری با لایه‌ای از میوه و مربا یا ترکیبی از سبزیجات، گوشت، تخم مرغ، لبنیات و... تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر تریلچه؛ محبوب‌ترین دسر ترکیه

انواع پای شیرین شامل پای سیب، پای آلبالو، پای خامه‌ای، پای کدو، پای گیلاس و... است و انواع پای شور شامل پای سیب زمینی، پای گوشت، پای مرغ و قارچ، پای ماهی، پای اسفناج و... می‌شود. پای نارنگی نوعی دسر شیرین و لطیف با طعم و رنگ نارنگی است که عطر و بوی پاییز را به خانه‌تان می‌آورد. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه پاییزی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پای نارنگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پای نارنگی

آرد سفید قنادی: ۲۶۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۷۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه کرم نارنگی

نارنگی شیرین و متوسط: ۵ عدد (۲۵۰ گرم)
شکر: ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ۴ قاشق سوپ‌خوری
آب سرد: ۵۰ گرم

طرز تهیه پای نارنگی

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پای نارنگی؛ دسر خوشمزه پاییزی

برای درست کردن این تارت خوشمزه ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن دستی خیلی تند هم بزنید تا شکر و تخم مرغ حل شوند.

در مرحله بعد کره نرم و به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و با همزن دستی خیلی تند هم بزنید تا کره با مواد به صورت یکدست مخلوط شود.

حالا ترکیب آرد، نمک و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط و کم کم به مایه تارت اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی شبیه به خمیر شد، با دست ورز بدهید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد و به دست نچسبد.

خمیر را داخل کیسه نایلونی بگذارید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.

در این فاصله باید کرم نارنگی را درست کنید. نارنگی‌ها را پوست کنید و داخل دستگاه مخلوط‌کن بریزید و یک دقیقه بزنید تا کاملا میکس شود و بعد داخل قابلمه بریزید.

شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود.

حالا نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کم کم کرم یکدست و غلیظی شکل بگیرد.

قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و روی کرم را با کیسه نایلونی بپوشانید.

بعد از اینکه خمیر پای استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کنید.

یک سوم خمیر را داخل فریزر بگذارید تا سرد شود، سپس بقیه خمیر را با وردنه باز کنید.

کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و روی کاغذ و دیواره‌ها را چرب کنید.

خمیر باز شده را داخل قالب قرار بدهید و کامل کف قالب و دیواره‌ها را با خمیر بپوشانید.

روی خمیر چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید، سپس کرم نارنگی را روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.

خمیری که داخل فریزر قرار داده بودید، خارج کنید و با قسمت درشت رنده، روی لایه کرم رنده کنید تا جایی که کل سطح لایه کرمی را بپوشاند.

حالا قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا پای نارنگی بپزد.

بعد از خنک شدن، پای را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید. در این مرحله پای نارنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان

برچسب‌ها: