شناسهٔ خبر: 75778496 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان مطرح کرد

اتوکام ۲۶ و فن‌نما ۳؛ تلفیق هوش مصنوعی، نوآوری و آینده‌نگری در اصفهان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزاری هم‌زمان بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام با رویکرد هوش مصنوعی و سومین دوره نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فن‌نما را یکی از موفق‌ترین رویدادهای فناوری سال جاری کشور دانست.

صاحب‌خبر -

احمدرضا طحانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام و سومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فن‌نما در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اظهار کرد: این دو رویداد از تاریخ هفدهم تا بیستم آبان در حال برگزاری هستند و به جرئت می‌توان گفت یکی از بهترین و پربارترین نمایشگاه‌های سال جاری محسوب می‌شوند.

وی افزود: سال جاری با رویکرد ویژه به موضوع هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، امنیت سایبری و فناوری‌های نوظهور، شاهد حضور چشمگیر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان از سراسر کشور هستیم.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تاکید کرد: در این نمایشگاه بیش از ۸۰ غرفه در فضایی به وسعت ۸ هزار متر مربع برپا شده و بیش از ۳۵۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان حضور دارند و نکته قابل‌توجه این است که امسال میزبان شرکت‌کنندگان و نهادهایی از بیش از هفت استان کشور بودیم که هر یک در حوزه‌های مرتبط با فناوری، نوآوری و هوشمندسازی دستاوردهای ارزشمندی را به نمایش گذاشتند.

طحانیان گفت: هم‌زمانی دو رویداد مهم اتوکام و فن‌نما، فرصتی استثنایی برای شبکه‌سازی، تعامل میان بخش‌های مختلف و معرفی تازه‌ترین ایده‌ها و نوآوری‌ها فراهم کرده است.

وی ضمن قدردانی از مشارکت گسترده نهادهای علمی و دانشگاهی ادامه داد: یکی از نقاط قوت این نمایشگاه حضور پررنگ دانشگاه‌ها است؛ دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و دانشگاه آزاد نجف‌آباد با تمام استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خود در این رویداد حضور دارند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این حضور پرشور سبب شد پیوند میان دانشگاه و صنعت، به‌ویژه در زمینه‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و فناوری‌های نو، به شکل ملموس‌تری محقق شود.

طحانیان با اشاره به استقبال گسترده قشر جوان گفت: از دیگر ویژگی‌های برجسته نمایشگاه سال جاری، حضور بی‌نظیر دانشجویان و دانش‌آموزان بود. با هماهنگی آموزش و پرورش، گروه‌های متعددی از مدارس و دانشگاه‌ها برای بازدید از نمایشگاه حضور یافتند و استقبال آن‌ها از بخش‌های مختلف نمایشگاه، نشان از عطش نسل جوان برای آشنایی با فناوری‌های نوین و آینده‌ساز دارد که این فضا برای آن‌ها نه‌تنها آموزشی بلکه الهام‌بخش نیز بوده است.

وی افزود: این نمایشگاه، فضایی سرشار از نوآوری و خلاقیت است که بازدیدکنندگان در آن با آخرین فناوری‌ها و ابزارهای دیجیتال روبه‌رو می‌شوند و ما اعتقاد داریم چنین رویدادهایی می‌تواند به شکوفایی اقتصاد دانش‌بنیان در استان و کشور کمک شایانی کند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تاکید کرد: همدلی و همگرایی میان فعالان فناوری، نخبگان، دانشگاهیان و مدیران شهری می‌تواند مسیر توسعه و رشد اقتصادی اصفهان را هموارتر کند.

طحانیان با اشاره به تسهیلات ویژه برای بازدیدکنندگان گفت: روز پایانی نمایشگاه نیز فرصت ارزشمندی برای حضور علاقه‌مندان است و از همه جوانان، متخصصان و شهروندان دعوت می‌کنم از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۸:۰۰ به نمایشگاه بین‌المللی اصفهان مراجعه کنند و از این رویداد بی‌نظیر بازدید داشته باشند.

وی ادامه داد: برای رفاه شهروندان، سرویس حمل‌ونقل عمومی رایگان از میدان بزرگمهر و روبه‌روی پارک گل‌ها تا محل نمایشگاه در نظر گرفته شده تا عموم مردم بتوانند به راحتی در این برنامه شرکت کنند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به برنامه‌های جنبی این رویداد خاطرنشان کرد: در کنار نمایشگاه، بیش از ۳۰ رویداد و کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی شده است که هدف اصلی آن‌ها تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و ارتقای دانش فناورانه جامعه است و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پلتفرم پاویون نتورک از جزئیات این کارگاه‌ها، زمان برگزاری و نحوه شرکت در آن‌ها مطلع شوند و امیدواریم این فرصت مغتنم بتواند در گسترش فرهنگ فناوری، آموزش عملی و توسعه اقتصادی استان اصفهان نقش مؤثری ایفا کند.

طحانیان گفت: نمایشگاه اتوکام و فن‌نما، نه‌تنها نمایشگاهی از فناوری‌ها، بلکه نمایشگاهی از امید، خلاقیت و آینده‌سازی است و این رویداد نشان داد که اصفهان با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و فناورانه خود می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی نوآوری کشور بدل شود و مسیر حرکت به سوی شهری هوشمند و دانش‌بنیان را با قدرت ادامه دهد.