شناسهٔ خبر: 75774826 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

رقیب کامران قاسم‌پور به ایران خواهد آمد/ استقلال با 3 خارجی در مصاف دور برگشت با بانک شهر

تیم استقلال جویبار که تنها تیمی در این فصل لیگ برتر بوده که در مرحله مقدماتی از کشتی‌گیر خارجی استفاده کرده، در مصاف دور برگشت مسابقات با بانک شهر، این بار از هر سه کشتی‌گیر روس خود استفاده خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، مهم‌ترین مبارزه لیگ برتر کشتی ایران در فصل 1404، تا اینجای کار مصاف دو تیم مدعی بانک شهر و استقلال جویبار بوده است که مسابقه دور رفت آنها تماما مساوی، اما به سود تیم میزبان در جویبار به پایان رسید.

دو تیم در این مسابقه 5-5 مساوی شده و در امتیاز مثبت هم 19-19 برابر شدند که استقلال جویبار با یک اختلاف بیشتر در امتیاز فنی (42 به 41) برنده این مسابقه و صدرنشین دور رفت شد.

مسابقه مهم دو تیم در دور برگشت قرار است هفتم آذرماه به میزبانی بانک شهر برگزار شود. استقلال جویبار که در مسابقه قبلی از اخمد ادریسوف و شمیل ممدوف در مصاف با بانک شهر استفاده کرد و تنها تیمی بود که تا اینجای کار در مجموع لیگ برتر آزاد و فرنگی از خارجی در ترکیب خود بهره برده، دور برگشت از هر سه خارجی خود استفاده می‌کند.

به این ترتیب تیم کمیل قاسمی، این بار علاوه بر ادریسوف و شمیل ممدوف که هر دو هم دور رفت مقابل حریفان خود (رضا اطری و یاسین رضایی) به برتری رسیدند، از ابراگیم کادی‌یف هم استفاده می‌کند.

شمیل ممدوف که سابقه بردن رحمان عموزاد را در جهانی 2023 بلگراد دارد، سال گذشته هم عبدالمجید کودی‌یف کشتی‌گیر روسی‌تبار تیم بانک شهر را در شرایطی در فینال لیگ برتر به سود سایپا برد که کودی‌یف در جریان مسابقه دچار پارگی مینیسک شده و مبارزه را ادامه نداد.

کادی‌یف هم تا طی یک سال اخیر، در جریان لیگ پادوبنی و جهانی 2025، دو بار و البته نزدیک به کامران قاسم‌پور در 85 کیلوگرم باخت. 
البته هنوز کامران قاسم‌پور با هیچ تیمی قرارداد نبسته است.

انتهای پیام/