شناسهٔ خبر: 75773541 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرمانده بسیج گتوند: راهیان نور، گامی برای اعتلای فرهنگ دفاع مقدس است

گتوند-ایرنا- فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند گفت: اردوی راهیان نور گامی مثبت در راستای اعتلای فرهنگ دفاع مقدس و تقویت معنویت در بین نسل جدید است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سرهنگ پاسدار علی جعفری روز سه‌شنبه در آیین اعزام دانش آموزان گتوند به منطقه عملیاتی فتح المبین افزود: اعزام کاروان راهیان نور حرکت مبارکی است که در سال‌های اخیر توسعه یافته و در بین دانشجویان و دانش‌آموزان اثربخشی فراوانی داشته است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز به واسطه دغدغه‌ای که در این حوزه داشتند، در بیانیه گام دوم انقلاب در فصل‌های هفت‌گانه به این موضوع اشاره کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند گفت: امروز در مرحله نخست، کاروان دانش آموزی دختر توسط پنج دستگاه اتوبوس همراه با راویان، طلاب، مبلغان و تیم پشتیبانی از گتوند به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

فرمانده بسیج گتوند: راهیان نور، گامی برای اعتلای فرهنگ دفاع مقدس است

سرهنگ جعفری بیان کرد: دانش آموزان در این سفر ۲ روزه علاوه بر بازدید از یادمان شهدای دفاع مقدس از مراکز علمی و صنعتی نیز بازدید می‌کنند و از پیشرفت و دستاوردهای انقلاب که به برکت خون شهدا حاصل شده‌اند آگاه می‌شوند.

وی اظهار امیدواری کرد : هرکدام از این دانش آموزان بتوانند راوی و سفیر دفاع مقدس باشند؛ در مرحله بعد نیز دانش آموزان پسر به مناطق عملیاتی اعزام خواهند شد.

فرمانده بسیج گتوند: راهیان نور، گامی برای اعتلای فرهنگ دفاع مقدس است

مدیر آموزش و پرورش گتوند نیز در این آیین گفت: حدود ۲۰۰ دانش آموز از ۲۰ دبیرستان متوسطه دوره دوم گتوند در این اردو شرکت کردند و علاوه بر مناطق جنگی از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی منطقه بازدید خواهند کرد.

احمد زاده محمد افزود: اردوی راهیان نور به منظور آشنایی دانش آموزان با فرهنگ ایثار و مقاومت و پیشرفت‌های کشور تداوم خواهد یافت و دانش آموزان پس از بازگشت از این اردوی معنوی به عنوان سفیران ایثار و مقاومت فعالیت خواهند کرد.